Direktlänk till inlägg 28 juni 2008

Jobb

Av bizzab - 28 juni 2008 14:35

Snart dags att åka till jobbet, börjar räkna ned till semestern, men det är förmånga dagar kvar. Längtar så tills det är sista dagen innan semester.

Ute idag är det molnigt men solen tittar allt igenom rätt som det är

Kram 

 
ANNONS
 
Frump

Frump

28 juni 2008 16:09

Min semester har precis börjat. Helgen ska ägnas åt att varva ner och sen ska jag njuta i tre veckor, träffa familj och kompisar...
Hoppas du får en härlig helg, kramen!

http://Frump.bloggagratis.se

 
Zkrivaren

Zkrivaren

28 juni 2008 21:01

Det är nog bäst att jobba med tanke på vädret, det skall ju stabiliseras, då ska du ha semestern.
Ha det gott!

http://zkrivaren.bloggagratis.se

 
Helén

Helén

28 juni 2008 22:14

Känner igen känslan! Själv har jag bara 8 timmar kvar att jobba, som tur är :)

http://vardagsliv.bloggagratis.se

 
Christa

Christa

29 juni 2008 13:34

Mannen jobbade sista dagen i fredags. Känns skönt både för honom o mig.
Än har han mest slappat vilker är förståligt men snart ska vi sätta igång med sommarens olika projekt..
Ha det gott
Christa

http://hissen.blogg.se

 
tussegumman

tussegumman

30 juni 2008 12:55

Hej vill titta in och önska dig en fin vecka! Önskar dig en semester. Ha det gott/Kramar Tussegumman

http://tussegumman.blogspot.com

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av bizzab - 7 januari 2014 22:57

Ja snart har det gått tre månader o än så fungerar allt bra. Julen gick jättebra, åt av det jag tyckte var gott, o i lagom portioner= härligt. Viktmässigt har jag gått ned 30 kg så jag är glad! Träningsmässigt har jag varit igång ett tag nu, kör styr...

Hej

Av bizzab - 25 november 2013 17:44

Nu har det gått 6 v sedan jag opererades o jag äter nu vanlig mat. Det som har varit jobbigast för mig är att jag många gånger tror att jag äter för mycket, vilket jag inte kan dör då mår jag inte bra! Viktmässigt sett så vägde jag mig idag o vågen v...

Av bizzab - 24 oktober 2013 17:20

Har nu gått över till mixad kost, jösses vad det smakade bra. Har ätit barnmat på burk nu sedan i tisdags och måste nu komma på bra mat som kan tillagas här hemma som fungerar bra. Äter till mellanmål knäckebröd med bredbart pålägg eller mosat ägg, j...

Av bizzab - 20 oktober 2013 13:54

Snart gått en vecka sedan jag gjorde min gbp. Äter än så länge flytande kost, vilket går bra. PÅ tisdag får jag gå över till mixad kost, ska sitta gott med annat än flytande kost. Ömmar fortfarande lite över vissa ställen i buken, men inget som stör ...

Av bizzab - 16 oktober 2013 10:01

Då var operationen gjord, den gjordes i måndags o igår  fick jag åka hem. Sovit gott i natt i min älskade säng. Det är lite jobbigt att få i sig allt vatten, men det måste gå lättare ju längre tiden går. Äter nu bara flytande kost men ack vad gott de...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se