Alla inlägg under juni 2008

Av bizzab - 4 juni 2008 11:31

Vilken underbar morgon det varit idag. Solen skiner och jag har tvättat upp alla kläder som var smutsiga. Nu ska jag bara göra lite pannkakor till sonen som snart ska till dagis, själv åker jag iväg till jobbet.
Till helgen blir det att åka till kusten för att bada igen om det är fint väder. Det går så lätt att åka dess mil för att bada över dagen, sedan är det hästtävling igen.

Kram 

ANNONS
Av bizzab - 3 juni 2008 19:10

Kom precis hem, har varit och tittat när sonen spelat fotboll, vad duktiga de små barnen är.
Nästa vecka är det redan skolavslutning och sedan åker vi iväg till Skåne 1 vecka, ska bli så underbart härligt behöver det känner jag. Den stora tjejen åker på ridläger och vi andra vi ska campa. Jag hatar att campa men det går det också.
Ute är det så skönt, men vad tråkigt att det är så torrt, skulle vara bra om  det kom lite fint regn under natten.

Tror att min son börjar bli sjuk han är väldigt trött o tagen, orkade knappt spela idag inte likt honom alls.


ANNONS
Av bizzab - 1 juni 2008 09:34

Har precis packat och redo för avfärd till kusten, det är så varmt och skönt ute. Tur att jag har en hundvakt som kommer o håller ut mina hundar så de slipper åka bil i värmen. Min tibbe är lite dålig nu i värmen, hon har hjärtfel så det blir lite jobbigt för henne, därav låter vi henne mest ligga inne där det är svalt eller rättare sagt hon går ut o in som hon vill, men hon föredrar att ligga inne.

Önskar er en härlig dag

Kram 

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se