Direktlänk till inlägg 2 juli 2008

Onsdag

Av bizzab - 2 juli 2008 10:57

Redan 2 juli.

I huset hörs det ljud av tv.n där en film går, som den mellersta dottern tittar på- Röster av sonen och den äldsta dottern som sitter och spelar ett spel, ett spel som han fått där man skall gissa på djur osv. Utifrån hörs gräsklipparen, min man är ute och klipper gräset. Hundarna ligger ute på altanen och bara har det gott. Själv ska jag nu gå in i duschen,för sedan hänga upp lite tvätt ute på tvättvindan, innan jag stryker lite tvätt efter det är det nog dags att åka in till jobbet.

Lägger med lite bilder från semsetern 



 
ANNONS
 
tussegumman

tussegumman

2 juli 2008 18:37

Vilka fina bilder! Har du lyckats fånga en ekorre på bild det har jag aldrig lyckats med!Önskar dig en fortsatt fin kväll. Här har vi haft högsommarvärme idag/Kramar Tussegumman

http://tussegumman.blogspot.com

 
Zkrivaren

Zkrivaren

3 juli 2008 19:27

Ljuvliga foton!

http://zkrivaren.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av bizzab - 7 januari 2014 22:57

Ja snart har det gått tre månader o än så fungerar allt bra. Julen gick jättebra, åt av det jag tyckte var gott, o i lagom portioner= härligt. Viktmässigt har jag gått ned 30 kg så jag är glad! Träningsmässigt har jag varit igång ett tag nu, kör styr...

Hej

Av bizzab - 25 november 2013 17:44

Nu har det gått 6 v sedan jag opererades o jag äter nu vanlig mat. Det som har varit jobbigast för mig är att jag många gånger tror att jag äter för mycket, vilket jag inte kan dör då mår jag inte bra! Viktmässigt sett så vägde jag mig idag o vågen v...

Av bizzab - 24 oktober 2013 17:20

Har nu gått över till mixad kost, jösses vad det smakade bra. Har ätit barnmat på burk nu sedan i tisdags och måste nu komma på bra mat som kan tillagas här hemma som fungerar bra. Äter till mellanmål knäckebröd med bredbart pålägg eller mosat ägg, j...

Av bizzab - 20 oktober 2013 13:54

Snart gått en vecka sedan jag gjorde min gbp. Äter än så länge flytande kost, vilket går bra. PÅ tisdag får jag gå över till mixad kost, ska sitta gott med annat än flytande kost. Ömmar fortfarande lite över vissa ställen i buken, men inget som stör ...

Av bizzab - 16 oktober 2013 10:01

Då var operationen gjord, den gjordes i måndags o igår  fick jag åka hem. Sovit gott i natt i min älskade säng. Det är lite jobbigt att få i sig allt vatten, men det måste gå lättare ju längre tiden går. Äter nu bara flytande kost men ack vad gott de...

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4
5
6
7
8
9 10
11
12
13
14 15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30 31
<<< Juli 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ bizzan med Blogkeen
Följ bizzan med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se