Direktlänk till inlägg 7 juli 2008

God morgon

Av bizzab - 7 juli 2008 09:56

Vaknade för en liten stund sedan men legat och dragit mig lite nu på morgonen. Nu är det dags att gå upp o äta lite frukost, börjar bli lite hungrig

Ha en bra dag kram 

 
ANNONS
 
Sarah ''Jigsaw'' Giercksky

Sarah ''Jigsaw'' Giercksky

7 juli 2008 10:01

Jag borde också äta frukost snart ^^ allt bra?

http://SGiercksky.blogg.se

 
Zkrivaren

Zkrivaren

8 juli 2008 00:07

Hoppas att din dag blev en dag som du ville ha den. Min egen blev hyfsad, borsett från regn o åska.

http://zkrivaren.bloggagratis.se

 
Frump

Frump

8 juli 2008 15:28

Ha det gott i sommar, hoppas din semester blir kanonbra!
Min har börjat bra, nu ska bara det f-e regnet stoppa också :)

Kram!

http://Frump.bloggagratis.se

 
Christa

Christa

9 juli 2008 10:55

Hej vännen.
Känner att jag har försummat dig ett tag.
Men det har jag gjort även med andra.
Varför kan du se på bloggen idag.
Nu ska jag ut i solen
Kram
Christa

http://hissen.blogg.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av bizzab - 7 januari 2014 22:57

Ja snart har det gått tre månader o än så fungerar allt bra. Julen gick jättebra, åt av det jag tyckte var gott, o i lagom portioner= härligt. Viktmässigt har jag gått ned 30 kg så jag är glad! Träningsmässigt har jag varit igång ett tag nu, kör styr...

Hej

Av bizzab - 25 november 2013 17:44

Nu har det gått 6 v sedan jag opererades o jag äter nu vanlig mat. Det som har varit jobbigast för mig är att jag många gånger tror att jag äter för mycket, vilket jag inte kan dör då mår jag inte bra! Viktmässigt sett så vägde jag mig idag o vågen v...

Av bizzab - 24 oktober 2013 17:20

Har nu gått över till mixad kost, jösses vad det smakade bra. Har ätit barnmat på burk nu sedan i tisdags och måste nu komma på bra mat som kan tillagas här hemma som fungerar bra. Äter till mellanmål knäckebröd med bredbart pålägg eller mosat ägg, j...

Av bizzab - 20 oktober 2013 13:54

Snart gått en vecka sedan jag gjorde min gbp. Äter än så länge flytande kost, vilket går bra. PÅ tisdag får jag gå över till mixad kost, ska sitta gott med annat än flytande kost. Ömmar fortfarande lite över vissa ställen i buken, men inget som stör ...

Av bizzab - 16 oktober 2013 10:01

Då var operationen gjord, den gjordes i måndags o igår  fick jag åka hem. Sovit gott i natt i min älskade säng. Det är lite jobbigt att få i sig allt vatten, men det måste gå lättare ju längre tiden går. Äter nu bara flytande kost men ack vad gott de...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se