Direktlänk till inlägg 13 juli 2008

adios amigo

Av bizzab - 13 juli 2008 12:13

Adios amigo spelas här nu för fullt med Gunnar Wiklund. Ja den låten är faktiskt rätt helt ok. Idag blir det våfflor här hemma till mat, barnen ska åka iväg till sin farmor för att sova där. Dagis/fritids är stängt så då är hon barnvakt. Det är tur att jag har en sådan bra svärmor och mamma o pappa då dessa ställer både upp som barnvakt och hundvakt. Nu när vi ska till tunisien så är mamma, pappa barn/hundvakt en del av veckan sedan tar svärmor över.

Nu ska jag gå o göra mig i ordning har precis pratat med min chef som undrade om jag kunde tänka mig att gå in extra ikväll många sjuka o visst ställer man upp. Ha en underbar söndag kram 

 
ANNONS
 
Zkrivaren

Zkrivaren

13 juli 2008 23:53

Du är en snäll männska som ställer upp! :-)

http://tankeoverklighet.bloggagratis.se

 
Frump

Frump

14 juli 2008 12:49

Domn är värda sin vikt i guld, alla mor och farföräldrar!

Ha en bra dag, kram!

http://Frump.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av bizzab - 7 januari 2014 22:57

Ja snart har det gått tre månader o än så fungerar allt bra. Julen gick jättebra, åt av det jag tyckte var gott, o i lagom portioner= härligt. Viktmässigt har jag gått ned 30 kg så jag är glad! Träningsmässigt har jag varit igång ett tag nu, kör styr...

Hej

Av bizzab - 25 november 2013 17:44

Nu har det gått 6 v sedan jag opererades o jag äter nu vanlig mat. Det som har varit jobbigast för mig är att jag många gånger tror att jag äter för mycket, vilket jag inte kan dör då mår jag inte bra! Viktmässigt sett så vägde jag mig idag o vågen v...

Av bizzab - 24 oktober 2013 17:20

Har nu gått över till mixad kost, jösses vad det smakade bra. Har ätit barnmat på burk nu sedan i tisdags och måste nu komma på bra mat som kan tillagas här hemma som fungerar bra. Äter till mellanmål knäckebröd med bredbart pålägg eller mosat ägg, j...

Av bizzab - 20 oktober 2013 13:54

Snart gått en vecka sedan jag gjorde min gbp. Äter än så länge flytande kost, vilket går bra. PÅ tisdag får jag gå över till mixad kost, ska sitta gott med annat än flytande kost. Ömmar fortfarande lite över vissa ställen i buken, men inget som stör ...

Av bizzab - 16 oktober 2013 10:01

Då var operationen gjord, den gjordes i måndags o igår  fick jag åka hem. Sovit gott i natt i min älskade säng. Det är lite jobbigt att få i sig allt vatten, men det måste gå lättare ju längre tiden går. Äter nu bara flytande kost men ack vad gott de...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se