Direktlänk till inlägg 5 augusti 2008

Hej

Av bizzab - 5 augusti 2008 12:33

Idag regnar och blåser det ute, vilket tråkigt väder.

Idag skall jag börja packa resväskan, för imorgon åker jag o gubben till tunisien, för lite avkoppling haha. Annars blir det en lugn dag, inget spelande alltså har fått så fruktansvärt ont i fingrarna efter spelandet. 

 
ANNONS
 
Christa

Christa

5 augusti 2008 12:37

Verkar som att ni valde precis rätt tid att dra ifrån Sverige. Iaf här ser man ingen ljusning på tio dagar om man ska tro smhi.
Ha det nu så jätte skönt. Hojta till när du är hemma igen
Kram
Christa

http://hissen.blogg.se

 
Helén

Helén

5 augusti 2008 14:09

Ja, det är väl perfekt att åka nu när vädret blivit så grått och kallt! Hoppas ni får en trevlig resa :)

http://vardagsliv.bloggagratis.se

 
Sari

Sari

7 augusti 2008 07:17

Jaa det är ju helt OK att åka härifrån när vädret e som det e...Trevlig semester!!

http://frufiona.bloggagratis.se

 
Christa

Christa

14 augusti 2008 11:40

Mannen fick hem en jobbar kompis ifrån sin semester i Tunisien nu. Det hade varit grymt varmt hörde jag. Hoppas ni har haft det bra iaf.
Kram
Christa

http://hissen.blogg.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av bizzab - 7 januari 2014 22:57

Ja snart har det gått tre månader o än så fungerar allt bra. Julen gick jättebra, åt av det jag tyckte var gott, o i lagom portioner= härligt. Viktmässigt har jag gått ned 30 kg så jag är glad! Träningsmässigt har jag varit igång ett tag nu, kör styr...

Hej

Av bizzab - 25 november 2013 17:44

Nu har det gått 6 v sedan jag opererades o jag äter nu vanlig mat. Det som har varit jobbigast för mig är att jag många gånger tror att jag äter för mycket, vilket jag inte kan dör då mår jag inte bra! Viktmässigt sett så vägde jag mig idag o vågen v...

Av bizzab - 24 oktober 2013 17:20

Har nu gått över till mixad kost, jösses vad det smakade bra. Har ätit barnmat på burk nu sedan i tisdags och måste nu komma på bra mat som kan tillagas här hemma som fungerar bra. Äter till mellanmål knäckebröd med bredbart pålägg eller mosat ägg, j...

Av bizzab - 20 oktober 2013 13:54

Snart gått en vecka sedan jag gjorde min gbp. Äter än så länge flytande kost, vilket går bra. PÅ tisdag får jag gå över till mixad kost, ska sitta gott med annat än flytande kost. Ömmar fortfarande lite över vissa ställen i buken, men inget som stör ...

Av bizzab - 16 oktober 2013 10:01

Då var operationen gjord, den gjordes i måndags o igår  fick jag åka hem. Sovit gott i natt i min älskade säng. Det är lite jobbigt att få i sig allt vatten, men det måste gå lättare ju längre tiden går. Äter nu bara flytande kost men ack vad gott de...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se