Direktlänk till inlägg 15 augusti 2008

Orolig

Av bizzab - 15 augusti 2008 12:57

Är orolig för min rottistik. Har en knöl på sin högra armbåge, den har växt under tiden vi inte var hemma. Den är nu 5x5 cm och hon besväras av den, tror att det är en infektion av något slag, då hon håller på att biter o slickar på den. Verkar som hon fått fått feber, ringde till veterinären men fick en tid nästa vecka om det inte blir akut för då får vi komma in redan i helgen. Håller nu tummarna över att det inte att det är något farligt,då min förra hund hade likadant och det visade sig att det var en tumör som växte och spridit sig så honom fick jag avliva. Är nu rädd att det ska vara likdan utväxt. Håll nu tummarna för att det inte är något är så orolig o rädd för detta, vill inte att hon ska få sluta sina dagar än, då hon är bara 8 år och mycket kvar att ge.

Min lilla snutte gumma. 

 
ANNONS
 
Frump

Frump

16 augusti 2008 18:12

Hjälper till att hålla tummarna och hoppas på det bästa!

Hoppas helgen blir bra, kramen!

http://frump.bloggagratis.se

 
Christa

Christa

17 augusti 2008 12:49

Håller tummen för tiken din..
Man blir så in i själen orolig när ens fyrbeningar blir dåliga.
Styrke kram
Christa

http://hissen.blogg.se

 
Christa

Christa

18 augusti 2008 10:40

Undrar så hur tiken mår..
Välkommen in till mig på ett litet vernisage
om du har tid o lust.
Kramen

http://hissen.blogg.se

 
Zkrivaren

Zkrivaren

19 augusti 2008 11:22

Usch vad jobbikgt. Jag hoppas verkligen att det är något ofarligt hunden har drabbats av. Min hund hade också knöl på juvret som var godartad tumör. Jag håller tummarna för dig och inte minst hunden.

http://zkrivaren.bloggproffs.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av bizzab - 7 januari 2014 22:57

Ja snart har det gått tre månader o än så fungerar allt bra. Julen gick jättebra, åt av det jag tyckte var gott, o i lagom portioner= härligt. Viktmässigt har jag gått ned 30 kg så jag är glad! Träningsmässigt har jag varit igång ett tag nu, kör styr...

Hej

Av bizzab - 25 november 2013 17:44

Nu har det gått 6 v sedan jag opererades o jag äter nu vanlig mat. Det som har varit jobbigast för mig är att jag många gånger tror att jag äter för mycket, vilket jag inte kan dör då mår jag inte bra! Viktmässigt sett så vägde jag mig idag o vågen v...

Av bizzab - 24 oktober 2013 17:20

Har nu gått över till mixad kost, jösses vad det smakade bra. Har ätit barnmat på burk nu sedan i tisdags och måste nu komma på bra mat som kan tillagas här hemma som fungerar bra. Äter till mellanmål knäckebröd med bredbart pålägg eller mosat ägg, j...

Av bizzab - 20 oktober 2013 13:54

Snart gått en vecka sedan jag gjorde min gbp. Äter än så länge flytande kost, vilket går bra. PÅ tisdag får jag gå över till mixad kost, ska sitta gott med annat än flytande kost. Ömmar fortfarande lite över vissa ställen i buken, men inget som stör ...

Av bizzab - 16 oktober 2013 10:01

Då var operationen gjord, den gjordes i måndags o igår  fick jag åka hem. Sovit gott i natt i min älskade säng. Det är lite jobbigt att få i sig allt vatten, men det måste gå lättare ju längre tiden går. Äter nu bara flytande kost men ack vad gott de...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se