Direktlänk till inlägg 19 augusti 2008

Hej

Av bizzab - 19 augusti 2008 19:57

Vart två dagar i skolan börjar med mjukstarat efter ledighet.

Imorgon börjar barnen skolan o min minsta börjar nu förskolan.

Själv fasar jag inför vet. besök och sedan att jag själv börjar nog bli sjuk. Har så fruktansvärt ont i min högra lunga vid både in och utandning samt vid berörning, får hoppas att det släpper snart.


 
ANNONS
 
Christa

Christa

19 augusti 2008 21:15

Jo jag har den tavlan kvar. Var en kille som var sugen på den men han backade.
Du menade väl den tavlan som var längst ner på inlägget innan det du kommenterade på???

Tack för att du talar om vad du gillar. Det uppskattas.

Christa

http://hissen.blogg.se

 
Helén

Helén

20 augusti 2008 12:01

Aj då, det där låter inte alls bra! Du har inte slagit dig? Kolla upp så du inte har lunginflammation!

http://vardagsliv.bloggagratis.se

 
Christa

Christa

20 augusti 2008 21:04

Huga... Hoppas du inte blir riktigt sjuk.
Själv fasar jag för det nu när tjejmilen är så nära. Käkar vitaminer för fullt.
Kolla in rottisen hos mig idag om du har tid
Kram
Christa

http://hissen.blogg.se

 
Frump

Frump

22 augusti 2008 13:11

Oj då, hoppas att det inte är något med din lunga, kanske ett läkarbesök vore på sin plats...?
Jag ska till veterinären idag med mina missar.
Ha en underbar helg, kram

http://frump.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av bizzab - 7 januari 2014 22:57

Ja snart har det gått tre månader o än så fungerar allt bra. Julen gick jättebra, åt av det jag tyckte var gott, o i lagom portioner= härligt. Viktmässigt har jag gått ned 30 kg så jag är glad! Träningsmässigt har jag varit igång ett tag nu, kör styr...

Hej

Av bizzab - 25 november 2013 17:44

Nu har det gått 6 v sedan jag opererades o jag äter nu vanlig mat. Det som har varit jobbigast för mig är att jag många gånger tror att jag äter för mycket, vilket jag inte kan dör då mår jag inte bra! Viktmässigt sett så vägde jag mig idag o vågen v...

Av bizzab - 24 oktober 2013 17:20

Har nu gått över till mixad kost, jösses vad det smakade bra. Har ätit barnmat på burk nu sedan i tisdags och måste nu komma på bra mat som kan tillagas här hemma som fungerar bra. Äter till mellanmål knäckebröd med bredbart pålägg eller mosat ägg, j...

Av bizzab - 20 oktober 2013 13:54

Snart gått en vecka sedan jag gjorde min gbp. Äter än så länge flytande kost, vilket går bra. PÅ tisdag får jag gå över till mixad kost, ska sitta gott med annat än flytande kost. Ömmar fortfarande lite över vissa ställen i buken, men inget som stör ...

Av bizzab - 16 oktober 2013 10:01

Då var operationen gjord, den gjordes i måndags o igår  fick jag åka hem. Sovit gott i natt i min älskade säng. Det är lite jobbigt att få i sig allt vatten, men det måste gå lättare ju längre tiden går. Äter nu bara flytande kost men ack vad gott de...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se