Direktlänk till inlägg 23 augusti 2008

snabb uppdatering

Av bizzab - 23 augusti 2008 20:19

Har inte vart så aktiv i bloggvärlden, mycket som händer runt omkring.

Min lunga har inte blivit bättre, men avvaktar lite till, gör ont som helvete men men man får inte vara klen utan försöka härda ut. Värst var igår när jag var och red, men det finns alvedon som tar smärtan eller hur.

Med min rottis får jag åter in på onsdag, det har blivit lite bättre, men hon är långt ifrån bra, min lilla snutta. På onsdag får vi se om det blir en operation för att ta bort det. JA nu hinner jag inte skriva mera.

Kram 

 
ANNONS
 
Helén

Helén

23 augusti 2008 21:41

Det låter inte så bra det där med lungan, du borde nog få det kollat! Krya på dig!

http://vardagsliv.bloggagratis.se

 
Christa

Christa

24 augusti 2008 14:48

Ja har det inte blivit bättre nu så ska du nog kolla den där lungan.
Håller tummen för både dig och rottisen.
Själv får jag hem bäbisar på tisdag ;)
Ha det gott

http://hissen.blogg.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av bizzab - 7 januari 2014 22:57

Ja snart har det gått tre månader o än så fungerar allt bra. Julen gick jättebra, åt av det jag tyckte var gott, o i lagom portioner= härligt. Viktmässigt har jag gått ned 30 kg så jag är glad! Träningsmässigt har jag varit igång ett tag nu, kör styr...

Hej

Av bizzab - 25 november 2013 17:44

Nu har det gått 6 v sedan jag opererades o jag äter nu vanlig mat. Det som har varit jobbigast för mig är att jag många gånger tror att jag äter för mycket, vilket jag inte kan dör då mår jag inte bra! Viktmässigt sett så vägde jag mig idag o vågen v...

Av bizzab - 24 oktober 2013 17:20

Har nu gått över till mixad kost, jösses vad det smakade bra. Har ätit barnmat på burk nu sedan i tisdags och måste nu komma på bra mat som kan tillagas här hemma som fungerar bra. Äter till mellanmål knäckebröd med bredbart pålägg eller mosat ägg, j...

Av bizzab - 20 oktober 2013 13:54

Snart gått en vecka sedan jag gjorde min gbp. Äter än så länge flytande kost, vilket går bra. PÅ tisdag får jag gå över till mixad kost, ska sitta gott med annat än flytande kost. Ömmar fortfarande lite över vissa ställen i buken, men inget som stör ...

Av bizzab - 16 oktober 2013 10:01

Då var operationen gjord, den gjordes i måndags o igår  fick jag åka hem. Sovit gott i natt i min älskade säng. Det är lite jobbigt att få i sig allt vatten, men det måste gå lättare ju längre tiden går. Äter nu bara flytande kost men ack vad gott de...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se