Direktlänk till inlägg 25 augusti 2008

Varför!

Av bizzab - 25 augusti 2008 20:43

"Varför Varför" undrar nog många nu. Vad säger man, vad gör man? Många frågor som aldrig kommer få ett svar, utan kommer alltid att vara obersvarade.

Känslor pendlar mellan ilska o sorg och frågan Varför?

Hoppas att du funnit den frid du sökte och vila i frid. Du lämnade ett tomrum hos många. Tänder ett ljus för dig och sänder en tanke till dina nära och kära.

Sov i ro.... 

 
ANNONS
 
Helén

Helén

25 augusti 2008 21:15

Usch, det där låter riktigt tungt!! Hoppas att allt är ok med dig. Kram!

http://vardagsliv.bloggagratis.se

 
Christa

Christa

27 augusti 2008 08:49

Oj.. här kom jag inklampande i grova skor.
Byter hastigt till mjuka tofflor då jag förstår att det är sorg på något håll.
OM man känner att man behöver ett litet leende trots det jobbiga så finns det bilder och en liten film på kattungarna hos mig idag.
Ha det gott
CHrista

http://hissen.blogg.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av bizzab - 7 januari 2014 22:57

Ja snart har det gått tre månader o än så fungerar allt bra. Julen gick jättebra, åt av det jag tyckte var gott, o i lagom portioner= härligt. Viktmässigt har jag gått ned 30 kg så jag är glad! Träningsmässigt har jag varit igång ett tag nu, kör styr...

Hej

Av bizzab - 25 november 2013 17:44

Nu har det gått 6 v sedan jag opererades o jag äter nu vanlig mat. Det som har varit jobbigast för mig är att jag många gånger tror att jag äter för mycket, vilket jag inte kan dör då mår jag inte bra! Viktmässigt sett så vägde jag mig idag o vågen v...

Av bizzab - 24 oktober 2013 17:20

Har nu gått över till mixad kost, jösses vad det smakade bra. Har ätit barnmat på burk nu sedan i tisdags och måste nu komma på bra mat som kan tillagas här hemma som fungerar bra. Äter till mellanmål knäckebröd med bredbart pålägg eller mosat ägg, j...

Av bizzab - 20 oktober 2013 13:54

Snart gått en vecka sedan jag gjorde min gbp. Äter än så länge flytande kost, vilket går bra. PÅ tisdag får jag gå över till mixad kost, ska sitta gott med annat än flytande kost. Ömmar fortfarande lite över vissa ställen i buken, men inget som stör ...

Av bizzab - 16 oktober 2013 10:01

Då var operationen gjord, den gjordes i måndags o igår  fick jag åka hem. Sovit gott i natt i min älskade säng. Det är lite jobbigt att få i sig allt vatten, men det måste gå lättare ju längre tiden går. Äter nu bara flytande kost men ack vad gott de...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se