Direktlänk till inlägg 27 augusti 2008

tungt

Av bizzab - 27 augusti 2008 20:01

Livet känns för tillfället så tungt. Tankarna vandrar åt andra håll, men livet går vidare.Vill inte gråta inför någon så mitt inre känns som det snart ska explodera, det känns som en stor stor sten sitter i maggropen och hjärtat bankar som det snart kommer ut genom bröstkorgen. Det är jobbigt. Över till annat:

Idag var min hund inne igen och det visade sig att utväxten var ofarlig så de sövde henne o tog bort den. Jätteglad är jag över det, men hon är jättetrött nu och ligger och sover vid mina fötter.

 
ANNONS
 
Helén

Helén

29 augusti 2008 10:24

Kramar till dig i din svåra stund!!!

http://vardagsliv.bloggagratis.se

 
Christa

Christa

1 september 2008 11:15

Förstår din klump så väl....
Men är glad att höra att utväxten var ofarlig och borta nu.
Enorma styrke kramar till dig vännen.
Ge dig ut i skogen... SKRIK och GRÅT där ingen hör om du inte känner att du kan göra det MED någon.
Det behövs ibland. Det tar inte bort det onda men det lättar....
Stor styrke kram till dig

http://hissen.blogg.se

 
Christa

Christa

3 september 2008 11:20

En hel DRÖS med styrkekramar till dig.

http://hissen.blogg.se

 
Zkrivaren

Zkrivaren

3 september 2008 18:21

Släpp ut sorgen, visade dina känslor, för du är en människa, med känslor.
Skönt att utväxten inte var farligt och kunde avlägsnas.
Ha det riktigt gott!

http://www.kbhs.se/bloggarkivet/zkrivaren.html

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av bizzab - 7 januari 2014 22:57

Ja snart har det gått tre månader o än så fungerar allt bra. Julen gick jättebra, åt av det jag tyckte var gott, o i lagom portioner= härligt. Viktmässigt har jag gått ned 30 kg så jag är glad! Träningsmässigt har jag varit igång ett tag nu, kör styr...

Hej

Av bizzab - 25 november 2013 17:44

Nu har det gått 6 v sedan jag opererades o jag äter nu vanlig mat. Det som har varit jobbigast för mig är att jag många gånger tror att jag äter för mycket, vilket jag inte kan dör då mår jag inte bra! Viktmässigt sett så vägde jag mig idag o vågen v...

Av bizzab - 24 oktober 2013 17:20

Har nu gått över till mixad kost, jösses vad det smakade bra. Har ätit barnmat på burk nu sedan i tisdags och måste nu komma på bra mat som kan tillagas här hemma som fungerar bra. Äter till mellanmål knäckebröd med bredbart pålägg eller mosat ägg, j...

Av bizzab - 20 oktober 2013 13:54

Snart gått en vecka sedan jag gjorde min gbp. Äter än så länge flytande kost, vilket går bra. PÅ tisdag får jag gå över till mixad kost, ska sitta gott med annat än flytande kost. Ömmar fortfarande lite över vissa ställen i buken, men inget som stör ...

Av bizzab - 16 oktober 2013 10:01

Då var operationen gjord, den gjordes i måndags o igår  fick jag åka hem. Sovit gott i natt i min älskade säng. Det är lite jobbigt att få i sig allt vatten, men det måste gå lättare ju längre tiden går. Äter nu bara flytande kost men ack vad gott de...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se