Alla inlägg under augusti 2008

Av bizzab - 3 augusti 2008 16:22

Tagit lite rast från tvättstugan. Ute ösregnar det o det känns som åska i luften. Har huvudvärk men det kan bero på att jag lade mig kl 03,30 efter jag spelat lite spel mmm.

Nu ska jag gå in o fortsätta med tvätten så att jag kan fortsätta mitt spelande

Kram 

ANNONS
Av bizzab - 2 augusti 2008 13:08

Idag regnar det ute, vilket har passat mig jättebra. Har under morgonen löst melodikrysset, vilket var lätt idag, sedan har jag städat. Tagit ut raden på V75 är klar och nu ska jag bara fylla i fritidstiderna till i höst.

Kvällen kommer gå i singstars tecken, då vi ska köra en liten tävling här hemma. Ska bli riktigt skoj

Ha det kram 

ANNONS
Av bizzab - 1 augusti 2008 19:47

Sitter och lyssnar på Sisters of mercys låt Nine while Nine, fy fan vilken bra låt det är. Sisters över huvudtaget är bra, var ett tag sedan jag lyssnade på dem men hittade ena skivan o tänkte lyssna lite o inte blev jag ledsen över det.

Dagen som varit har tillägnats bad o sol.

Nu ska jag börja med lite mat ha det  

puh

Av bizzab - 1 augusti 2008 12:02

Ute skiner solen från en klarblå himmel, det är varmt och skönt.  Denna sommar har bara rusat iväg och om 20 dagar börjar barnen skolan igen. Idag har min son vaknat på helt fel sida, allt är bara fel tydligen, surar för det minsta. Funderar på att åka o bada idag igen fast jag borde hålla mig hemma för att städa lite, men orkar inget i värmen ändå.

Till höst såg jag att de ska börja med ett nytt träningspass verkade jätteroligt så det får bli att prova på det. Tänker på min träningskompanjon som nu jobbar på ett fartyg o kommer inte hem före januari, kommer sakna henne nu i höst.

Dags att packa ihop badsakerna för att bege sig iväg på lite bad o sol.

Kram 

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se