Direktlänk till inlägg 5 september 2008

Uppdatering av mitt liv!

Av bizzab - 5 september 2008 21:05

Har inte skrivit på ett tag i bloggen.

Det som har hänt är att begravningen har varit, det blev så verkligt innan ville man tro att det var ett dåligt skämt, men allt blir så klart med en gång.  Inga 35  år blev h*n och nu ligger h*n under jord. Vaknade i natt av att min kudde var våt, låg o grät i sömnen, hade en så hemsk mardröm men idag känns det bättre. Igår var en tung dag då allt bara släppte efter jobbet. Gråten bara kom och jag kunde inte hålla emot längre

 många tankar har ju som sagt kretsat kring h*n som valde att ta sitt liv. Det har upptagit mina tankar o känslor men nu har chocken börjat släppa o sorgearbetet börjat att ta form. Vet att visst kommer jag säkert att bli starkare när detta är över, men frågan om Varför finns ändå kvar och tyvärr finns det inte något svar.

Tårarna kommer när jag sitter här o skriver, fattar inte varför du valde detta. Men jag  hoppas att du finner den ro du ville ha, men du sårade många när du gjorde som du gjorde. Samtidigt som jag är arg så är jag så ledsen. Det är som ett sår inom mig. Kram och sov i ro.

Över till annat

 Har även varit iväg o ridit islandshäst det var jättetrevligt. Det kommer jag göra flera gånger. I min ridning på ridskolan går det också framåt, vilket är väldigt trevligt

Nu säger jag god natt o sov gott 
ANNONS
 
Zkrivaren

Zkrivaren

5 september 2008 23:39

Det är bra att du har släppt fram gråten, det värsta är att hålla allt inne.
Roligt att det går bra med ridningen på häst, något jag själv inte gjort på många år.

Ha det gott!

http://www.kbhs.se/bloggarkivet/zkrivaren.html

 
Christa

Christa

7 september 2008 11:47

Sorgen och gråten måste få ha sin tid.
Men känner du behov av att få LE ett par sekunder så gå in o kolla filmsnutten på Ozzy som måste fått en personlighets klyvning eller ngt.. *garvar*
Varma styrke kramar till dig
Christa

http://hissen.blogg.se

 
Helén

Helén

7 september 2008 17:46

Förstår att det måste ha varit en chock! Det är bra att du kommit igång att sörja och att du kan gråta. En stor kram!

http://vardagsliv.bloggagratis.se

 
Christa

Christa

9 september 2008 13:13

Tittar in och lämnar en liten kram.
Hoppas allt snart känns bättre igen.
Christa

http://hissen.blogg.se

 
Christa

Christa

10 september 2008 11:37

Har något så ovanligt som hästar på MIN blogg. Det du.. Det händer minsann inte ofta.
Kramiz

http://hissen.blogg.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av bizzab - 7 januari 2014 22:57

Ja snart har det gått tre månader o än så fungerar allt bra. Julen gick jättebra, åt av det jag tyckte var gott, o i lagom portioner= härligt. Viktmässigt har jag gått ned 30 kg så jag är glad! Träningsmässigt har jag varit igång ett tag nu, kör styr...

Hej

Av bizzab - 25 november 2013 17:44

Nu har det gått 6 v sedan jag opererades o jag äter nu vanlig mat. Det som har varit jobbigast för mig är att jag många gånger tror att jag äter för mycket, vilket jag inte kan dör då mår jag inte bra! Viktmässigt sett så vägde jag mig idag o vågen v...

Av bizzab - 24 oktober 2013 17:20

Har nu gått över till mixad kost, jösses vad det smakade bra. Har ätit barnmat på burk nu sedan i tisdags och måste nu komma på bra mat som kan tillagas här hemma som fungerar bra. Äter till mellanmål knäckebröd med bredbart pålägg eller mosat ägg, j...

Av bizzab - 20 oktober 2013 13:54

Snart gått en vecka sedan jag gjorde min gbp. Äter än så länge flytande kost, vilket går bra. PÅ tisdag får jag gå över till mixad kost, ska sitta gott med annat än flytande kost. Ömmar fortfarande lite över vissa ställen i buken, men inget som stör ...

Av bizzab - 16 oktober 2013 10:01

Då var operationen gjord, den gjordes i måndags o igår  fick jag åka hem. Sovit gott i natt i min älskade säng. Det är lite jobbigt att få i sig allt vatten, men det måste gå lättare ju längre tiden går. Äter nu bara flytande kost men ack vad gott de...

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< September 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ bizzan med Blogkeen
Följ bizzan med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se