Direktlänk till inlägg 15 september 2008

Hej!

Av bizzab - 15 september 2008 16:03

Ja en uppdatering kanske skulle sitta fint i bloggen.

Vad har hänt jo det roliga är att pappa mår bättre o fått komma hem nu, vilket känns jätteskönt. Men som en skrev en olycka kommer sällan. I lördags bar det av till akuten igen fast med min systerson som brutet både fibula o tibula i vänster underben, när jag går in på akuten så sitter min bror o svägerska där för min svägerska har fått så ont i sina njurar men de kan inte finna orsaken, nu får det fan vara bra med besök på akuten.
Men roligt har det också varit då min dotter placerade sig i hoppningen med hästen medans min andra dotter rev sista hindret det var synd men bättre tur nästa gång.

Skulle ha varit med men tyvärr jobbade jag.

Inom mig börjar det lätta som sagt men ibland kommer känslan av hopplöshet över mig men det måste gå man får ta en dag i taget.

Nu fortsätta med mitt skolarbete, ska bli skönt när skolan är över o man kan vara ledig på sina lediga dagar, har som sagt jobbat helgen men inte är man ledig för det för då är det skolan som kräver sitt

Kram

 
ANNONS
 
Zkrivaren

Zkrivaren

15 september 2008 16:56

Vad roligt att pappa mår bättre. Och dina döttrar tycks vara duktiga med hästar. Brås på mamma?
Nu hoppas vi på det bästa, och att besöken på akuten nu är över för en lång tid framåt.

http://www.kbhs.se/bloggarkivet/zkrivaren.html

 
Helén

Helén

15 september 2008 18:08

Har inte hunnit in här på ett tag och jisses tjejen, vad du har det tufft!! Det är inte klokt så mycket som kan drabba en och samma person! Jag hoppas verkligen att det lugnar ner sig för dig snart, du behöver verkligen få ta igen dig och landa lite!

http://vardagsliv.bloggagratis.se

 
Christa

Christa

16 september 2008 12:52

Varför kan inte eländet komma i lagom portioner. Nejdå.. RASSEL allt på en gång.
Har tänkt mkt på dig.
Hoppas du kan få lite lugn o ro nu.
Kul med hoppningen för dottern.
Kram

http://hissen.blogg.se

 
Filifjonkan tittar in

Filifjonkan tittar in

16 september 2008 22:29

Hej Linda. Vad skönt att di n far är bättre och fått koma hm nu. Roligt också att dottern kom bra i tävlingen men otur då med brutet på systersonen och svägerskas njurar. ibland så kör det ihop sig och allt kommer på en gång kan man tycka,Men nu kanske det kan å vara lite lugnt då hos er. Håll ut bara det blir bättre skall du se Livet är en kompott av olika ingridienser verkligen ibland får man steppa mellan taggarna. kram på dig och godnatt sen då.

http://filifjonkan-se

 
Christa

Christa

17 september 2008 10:34

Tack för att du tittade in trots att jag vet att du har mkt att göra.
Ska väl tvinga mig ut i gråvädret om en stund.Känner inte alls för det.. Blää..
Ha en fin dag gumman.
Kramiz

http://hissen.blogg.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av bizzab - 7 januari 2014 22:57

Ja snart har det gått tre månader o än så fungerar allt bra. Julen gick jättebra, åt av det jag tyckte var gott, o i lagom portioner= härligt. Viktmässigt har jag gått ned 30 kg så jag är glad! Träningsmässigt har jag varit igång ett tag nu, kör styr...

Hej

Av bizzab - 25 november 2013 17:44

Nu har det gått 6 v sedan jag opererades o jag äter nu vanlig mat. Det som har varit jobbigast för mig är att jag många gånger tror att jag äter för mycket, vilket jag inte kan dör då mår jag inte bra! Viktmässigt sett så vägde jag mig idag o vågen v...

Av bizzab - 24 oktober 2013 17:20

Har nu gått över till mixad kost, jösses vad det smakade bra. Har ätit barnmat på burk nu sedan i tisdags och måste nu komma på bra mat som kan tillagas här hemma som fungerar bra. Äter till mellanmål knäckebröd med bredbart pålägg eller mosat ägg, j...

Av bizzab - 20 oktober 2013 13:54

Snart gått en vecka sedan jag gjorde min gbp. Äter än så länge flytande kost, vilket går bra. PÅ tisdag får jag gå över till mixad kost, ska sitta gott med annat än flytande kost. Ömmar fortfarande lite över vissa ställen i buken, men inget som stör ...

Av bizzab - 16 oktober 2013 10:01

Då var operationen gjord, den gjordes i måndags o igår  fick jag åka hem. Sovit gott i natt i min älskade säng. Det är lite jobbigt att få i sig allt vatten, men det måste gå lättare ju längre tiden går. Äter nu bara flytande kost men ack vad gott de...

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< September 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ bizzan med Blogkeen
Följ bizzan med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se