Direktlänk till inlägg 17 september 2008

hej hopp

Av bizzab - 17 september 2008 21:10

Kallt är det ute har inte varit varmt en enda gång under dagen, märks att det är hösten som är intåg. Själv tycker jag om hösten, det är så många fina färger ute dags att ta fram kameran nu som har haft lite semester haha.

Vad som planeras  närmast i mitt liv är att till helgen är det tävling som gäller, (hästar igen) o självklart pluggande inför den stora tentan. Känns skönt att snart vara färdig, har tröttnat på denna skola så det är inte klokt, nu får det ta ett par år innan jag sätter mig i skolbänken igen.
Nu snart ska jag ut o fara i bilen, tycker om att köra bil kvällar o nätter.

Har inget att skriva om då jag både har idétorka och bloggtorka samtidigt då är det fan inte lätt. Nä nu ska jag fortsätta ett tag till innan jag sätter mig i bilen för att köra några mil ha det gott

 
ANNONS
 
Zkrivaren

Zkrivaren

17 september 2008 21:21

För att inte ha något att skriva om blev det några rader, och det var inte fel att läsa.
Fast höstens färger kan du få mitt i sommaren med, antingen genom plantering av olika växter, eller att skvätta målarfärg överallt, i alla möjliga färger. :-)

http://www.kbhs.se/bloggarkivet/zkrivaren.html

 
Christa

Christa

18 september 2008 11:57

Jag kör mkt bil.
Gillar INTE mörker körning. Mina ögon tycker det är tok jobbigt.
Däremot kör jag gärna och länge när det är ljust. Ja om inte fibron spökar för mkt dådå.
Ha det gott, ser fram emot lite höstbilder här sen.
Kramiz

http://hissen.blogg.se

 
Christa

Christa

21 september 2008 13:01

Undrar hur det gick med hästar o annat.
Ha en fin söndag..
Kramiz

http://hissen.blogg.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av bizzab - 7 januari 2014 22:57

Ja snart har det gått tre månader o än så fungerar allt bra. Julen gick jättebra, åt av det jag tyckte var gott, o i lagom portioner= härligt. Viktmässigt har jag gått ned 30 kg så jag är glad! Träningsmässigt har jag varit igång ett tag nu, kör styr...

Hej

Av bizzab - 25 november 2013 17:44

Nu har det gått 6 v sedan jag opererades o jag äter nu vanlig mat. Det som har varit jobbigast för mig är att jag många gånger tror att jag äter för mycket, vilket jag inte kan dör då mår jag inte bra! Viktmässigt sett så vägde jag mig idag o vågen v...

Av bizzab - 24 oktober 2013 17:20

Har nu gått över till mixad kost, jösses vad det smakade bra. Har ätit barnmat på burk nu sedan i tisdags och måste nu komma på bra mat som kan tillagas här hemma som fungerar bra. Äter till mellanmål knäckebröd med bredbart pålägg eller mosat ägg, j...

Av bizzab - 20 oktober 2013 13:54

Snart gått en vecka sedan jag gjorde min gbp. Äter än så länge flytande kost, vilket går bra. PÅ tisdag får jag gå över till mixad kost, ska sitta gott med annat än flytande kost. Ömmar fortfarande lite över vissa ställen i buken, men inget som stör ...

Av bizzab - 16 oktober 2013 10:01

Då var operationen gjord, den gjordes i måndags o igår  fick jag åka hem. Sovit gott i natt i min älskade säng. Det är lite jobbigt att få i sig allt vatten, men det måste gå lättare ju längre tiden går. Äter nu bara flytande kost men ack vad gott de...

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< September 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ bizzan med Blogkeen
Följ bizzan med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se