Direktlänk till inlägg 30 september 2008

Ok

Av bizzab - 30 september 2008 18:43

Ser att jag inte varit så aktiv bloggare denna månad, det måste bli ändring på detta.
Vad har hänt denna dag:

Vart i skolan hela dagen mycket bra föreläsningar kanon roligt att vara i skolan då. Nu har jag tagit litet brejk från tentamen så att hjärnan får vila lite.

Tjejerna har varit i stallet o pysslat om hästarna så de har det bra, min man är o spelar o sonen sitter o tittar på tv.

Vad har hänt annars då. Jo min rottis går på medicin, fick en infektion efter vårtborttagningen så det vart ju mindre bra men är nu på bättringsväg. Är det så man säger en olycka kommer ju sällan ensam. Så nu får vi väll hoppas att det vänder för oss. 

Saknar en viss bloggare o det är smeden, vet inte om han har slutat eller vad som har hänt. men saknar hans blogg o hans skriverier,var alltid underhållande att titta in där. 

Nä dags att gräva huvudet lite djupare i internmedicin o se om jag blir något klokare tror inte det men ändå

 
ANNONS
 
Zkrivaren

Zkrivaren

30 september 2008 23:02

Nu vänder det för dig och lyckan finns hos dig igen. Och lyckan finns även hos mig och övriga besökare, om du skriver oftare. :-)

http://zkrivaren.bloggagratis.se

 
Christa

Christa

1 oktober 2008 11:27

Hej hopp..
*det lät hurtigare än det är i verkigheten*
Toktrött men ska veva igång mig här nu.
Måste få lite gjort här hemma.
Allt har stått i viloläge lite för många dagar.
Hoppas det blir bra med voffen nu.
Jag ska på återbesök med Ozzy nästa vecka om hans ögon.. *plånboken skriker*
Ha det så gott vännen
Kramiz

http://hissen.blogg.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av bizzab - 7 januari 2014 22:57

Ja snart har det gått tre månader o än så fungerar allt bra. Julen gick jättebra, åt av det jag tyckte var gott, o i lagom portioner= härligt. Viktmässigt har jag gått ned 30 kg så jag är glad! Träningsmässigt har jag varit igång ett tag nu, kör styr...

Hej

Av bizzab - 25 november 2013 17:44

Nu har det gått 6 v sedan jag opererades o jag äter nu vanlig mat. Det som har varit jobbigast för mig är att jag många gånger tror att jag äter för mycket, vilket jag inte kan dör då mår jag inte bra! Viktmässigt sett så vägde jag mig idag o vågen v...

Av bizzab - 24 oktober 2013 17:20

Har nu gått över till mixad kost, jösses vad det smakade bra. Har ätit barnmat på burk nu sedan i tisdags och måste nu komma på bra mat som kan tillagas här hemma som fungerar bra. Äter till mellanmål knäckebröd med bredbart pålägg eller mosat ägg, j...

Av bizzab - 20 oktober 2013 13:54

Snart gått en vecka sedan jag gjorde min gbp. Äter än så länge flytande kost, vilket går bra. PÅ tisdag får jag gå över till mixad kost, ska sitta gott med annat än flytande kost. Ömmar fortfarande lite över vissa ställen i buken, men inget som stör ...

Av bizzab - 16 oktober 2013 10:01

Då var operationen gjord, den gjordes i måndags o igår  fick jag åka hem. Sovit gott i natt i min älskade säng. Det är lite jobbigt att få i sig allt vatten, men det måste gå lättare ju längre tiden går. Äter nu bara flytande kost men ack vad gott de...

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< September 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ bizzan med Blogkeen
Följ bizzan med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se