Direktlänk till inlägg 16 oktober 2008

Soligt

Av bizzab - 16 oktober 2008 10:25

God  morgon eller rättare sagt jag har varit vaken sedan kl 07. Har skickat iväg barnen till skolan så här hemma är det så tyst så tyst, det enda ljud som hörs är hundarnas snarkningar. Ute skiner solen och när jag tittar ut genom fönstret från sovrummet är trädens fina färger. Man skulle ta med sig kameran och bege sig ut o ta lite kort, får göra det när tentan är inskickad o klar.

Håller på o renskriver det sista, den skall inte vara på mer än 6-7 sidor o jag har skrivit tok förmycket så nu gäller det att förkorta ned den. Har hittat en ny utbildning som jag tror jag ska söka, den går också på ½ fart o vad skulle jag bli på den då? Jo ögonsköterska verkar väldigt intressant o roligt.

Vad bjuder denna dagen på då? Jo ikväll ska jag träffa en kirurgläkare som ska bedöma om jag får opereras eller inte, hoppas så att det blir en operation det skulle bli så bra då. Men som vanligt nu när jag känner att allt går emot mig, så är väll inte turen på min sida. Stallet blir det väll en sväng, o så eventuellt ska jag boka resan till nästa sommar. Då blir det en tripp till Djerba, jag o familjen.

Skickar med en härlig bild från Sousse

 
ANNONS
 
Frump

Frump

16 oktober 2008 18:14

Åh vilka härliga bilder, man längtar verkligen efter värme och sol... kanske en restresa.. får fundera lite på det och kolla sparkontot :)

Kram

http://frump.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av bizzab - 7 januari 2014 22:57

Ja snart har det gått tre månader o än så fungerar allt bra. Julen gick jättebra, åt av det jag tyckte var gott, o i lagom portioner= härligt. Viktmässigt har jag gått ned 30 kg så jag är glad! Träningsmässigt har jag varit igång ett tag nu, kör styr...

Hej

Av bizzab - 25 november 2013 17:44

Nu har det gått 6 v sedan jag opererades o jag äter nu vanlig mat. Det som har varit jobbigast för mig är att jag många gånger tror att jag äter för mycket, vilket jag inte kan dör då mår jag inte bra! Viktmässigt sett så vägde jag mig idag o vågen v...

Av bizzab - 24 oktober 2013 17:20

Har nu gått över till mixad kost, jösses vad det smakade bra. Har ätit barnmat på burk nu sedan i tisdags och måste nu komma på bra mat som kan tillagas här hemma som fungerar bra. Äter till mellanmål knäckebröd med bredbart pålägg eller mosat ägg, j...

Av bizzab - 20 oktober 2013 13:54

Snart gått en vecka sedan jag gjorde min gbp. Äter än så länge flytande kost, vilket går bra. PÅ tisdag får jag gå över till mixad kost, ska sitta gott med annat än flytande kost. Ömmar fortfarande lite över vissa ställen i buken, men inget som stör ...

Av bizzab - 16 oktober 2013 10:01

Då var operationen gjord, den gjordes i måndags o igår  fick jag åka hem. Sovit gott i natt i min älskade säng. Det är lite jobbigt att få i sig allt vatten, men det måste gå lättare ju längre tiden går. Äter nu bara flytande kost men ack vad gott de...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se