Direktlänk till inlägg 19 oktober 2008

Ev häst

Av bizzab - 19 oktober 2008 12:31

Nu har det disukterats här hemma om att skaffa en ny familjemedlem och då inte på två ben utan en fyrbent o då är det en häst. Har en som vi fullkommligt älskar här hemma, som funkar så bra både med mig o döttrarna. Ska fråga hur mycket de tänkt sälja henne för o så får vi se om vi kan komma överens om priset. håll tummarna nu för att det ska gå vägen för oss,

NU stallet kram

 
ANNONS
 
Frump

Frump

19 oktober 2008 18:31

Håller tummarna (jättehårt)

http://frump.bloggagratis.se

 
Zkrivaren

Zkrivaren

20 oktober 2008 10:41

Lycklig äro den häst som kommer att bli en omskött familjemedlem.

http://zkrivaren.bloggproffs.se

 
Christa

Christa

20 oktober 2008 10:57

EGEN HÄST... Då kommer du aaaaaldrig ha tid med bloggen mer... *snyft*

Skojjar bara..
Håller tummen o hoppas det ordnar sig o att du ändå får lite tid över för oss som läser här..

Kramiz

http://hissen.blogg.se

 
Smeden

Smeden

20 oktober 2008 23:52

Vem längtar inte efter en häst. Men jag är för gammal nu för det och har inte råd! Men har du eget stall till den?
Lycka till med en tillökning i familjen! God natt och kram!

http://bengtalfred.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av bizzab - 7 januari 2014 22:57

Ja snart har det gått tre månader o än så fungerar allt bra. Julen gick jättebra, åt av det jag tyckte var gott, o i lagom portioner= härligt. Viktmässigt har jag gått ned 30 kg så jag är glad! Träningsmässigt har jag varit igång ett tag nu, kör styr...

Hej

Av bizzab - 25 november 2013 17:44

Nu har det gått 6 v sedan jag opererades o jag äter nu vanlig mat. Det som har varit jobbigast för mig är att jag många gånger tror att jag äter för mycket, vilket jag inte kan dör då mår jag inte bra! Viktmässigt sett så vägde jag mig idag o vågen v...

Av bizzab - 24 oktober 2013 17:20

Har nu gått över till mixad kost, jösses vad det smakade bra. Har ätit barnmat på burk nu sedan i tisdags och måste nu komma på bra mat som kan tillagas här hemma som fungerar bra. Äter till mellanmål knäckebröd med bredbart pålägg eller mosat ägg, j...

Av bizzab - 20 oktober 2013 13:54

Snart gått en vecka sedan jag gjorde min gbp. Äter än så länge flytande kost, vilket går bra. PÅ tisdag får jag gå över till mixad kost, ska sitta gott med annat än flytande kost. Ömmar fortfarande lite över vissa ställen i buken, men inget som stör ...

Av bizzab - 16 oktober 2013 10:01

Då var operationen gjord, den gjordes i måndags o igår  fick jag åka hem. Sovit gott i natt i min älskade säng. Det är lite jobbigt att få i sig allt vatten, men det måste gå lättare ju längre tiden går. Äter nu bara flytande kost men ack vad gott de...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se