Direktlänk till inlägg 22 oktober 2008

fryser

Av bizzab - 22 oktober 2008 19:38

oh ät så kall så kall. Har stått i stallet och kollat när dottern red dressyr och det gick kanon bra. Har nu lämnat in båda tentorna o det känns skönt. Nu ska jag hoppa in i duschen o sedan skall jag äta. Ute öser det ned regn oh vad kallt. Kram

 
ANNONS
 
Eva

Eva

22 oktober 2008 19:42

Usch ja, man har ingen större lust att vara ute nu. Jag ska nog också ta en varm dusch.

http://soscary.blogg.se

 
Zkrivaren

Zkrivaren

22 oktober 2008 22:15

Och det vädret skall komma hit sas det. Inget kul för dig som har det nu, för mig som får det. Vi får kräva bättre väder;-)

http://zkrivaren.bloggproffs.se

 
Smeden

Smeden

22 oktober 2008 23:59

Håller med dig, Fy vad kallt!
Hur har det blivit bestämt med ev. ny familjemedlem?
Kram!

http://bengtalfred.bloggagratis.se

 
Christa

Christa

23 oktober 2008 14:54

Inget mysigt när man blir så där GENOM KALL..
Även jag undrar hur det går med den eventuella fyrbenta familjemedlemen...
Kram

http://hissen.blogg.se

 
Eva

Eva

23 oktober 2008 16:28

Svar: Näe du, det är INTE mysigt med spöken hemma. Det första, som försvann i måndags, gav mig hjärtklappning och rysningar. Och "katten" rev mig så jag fick märken! Det är helt sjukt. Man undrar om man håller på att bli knäpp eller.

http://soscary.blogg.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av bizzab - 7 januari 2014 22:57

Ja snart har det gått tre månader o än så fungerar allt bra. Julen gick jättebra, åt av det jag tyckte var gott, o i lagom portioner= härligt. Viktmässigt har jag gått ned 30 kg så jag är glad! Träningsmässigt har jag varit igång ett tag nu, kör styr...

Hej

Av bizzab - 25 november 2013 17:44

Nu har det gått 6 v sedan jag opererades o jag äter nu vanlig mat. Det som har varit jobbigast för mig är att jag många gånger tror att jag äter för mycket, vilket jag inte kan dör då mår jag inte bra! Viktmässigt sett så vägde jag mig idag o vågen v...

Av bizzab - 24 oktober 2013 17:20

Har nu gått över till mixad kost, jösses vad det smakade bra. Har ätit barnmat på burk nu sedan i tisdags och måste nu komma på bra mat som kan tillagas här hemma som fungerar bra. Äter till mellanmål knäckebröd med bredbart pålägg eller mosat ägg, j...

Av bizzab - 20 oktober 2013 13:54

Snart gått en vecka sedan jag gjorde min gbp. Äter än så länge flytande kost, vilket går bra. PÅ tisdag får jag gå över till mixad kost, ska sitta gott med annat än flytande kost. Ömmar fortfarande lite över vissa ställen i buken, men inget som stör ...

Av bizzab - 16 oktober 2013 10:01

Då var operationen gjord, den gjordes i måndags o igår  fick jag åka hem. Sovit gott i natt i min älskade säng. Det är lite jobbigt att få i sig allt vatten, men det måste gå lättare ju längre tiden går. Äter nu bara flytande kost men ack vad gott de...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se