Direktlänk till inlägg 25 oktober 2008

Lördag

Av bizzab - 25 oktober 2008 12:29

NU är det städat o fint här hemma, ska hem till min mamma o pappa på fika med barnen. Min man arbetar och ###### inte före kl 16.30 Igår tränade jag markarbete med en ny häst, gud vilken underbar häst det var, lydde den minsta möjliga hjälper fast det klart det att hon var duktig då det var min tränares tävlingshäst så det klart att hon var helt underbar. Blev så förälskad i denna häst så det var inte klokt, fast ingen tar platsen i mitt hjärta som den häst jag vill ha fast hon är gammal o inte är till salu ännu. Funderar starkt på att köpa henne ändå för jag o den första hästen vi funkar så bra ihop. Nu ska jag göra mig i ordning ha en bra lördag o helg kram

 
ANNONS
 
Eva

Eva

25 oktober 2008 13:40

Ja lördagar är visst en typisk fikadag :-) Men det är härligt. Jag ska fika nu, ta en promenad - och sen blir det nog en fika med något extra gott till :-)
Ha en fin dag!

http://soscary.blogg.se

 
Zkrivaren

Zkrivaren

26 oktober 2008 21:47

Med risk för att få en sporre i skinkan, varför köpa en gammal häst? Ni må funger a bra ihop, men är det inte bättre och roligare med en yngre som du får träna in och bli bästis med?

http://zkrivaren.bloggproffs.se

 
Smeden

Smeden

27 oktober 2008 21:38

Då ramlade du inte av denna gången. Hur är det med höften sen du ramlade av, är det helt bra nu? Det hoppas jag det är!

http://bengtalfred.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av bizzab - 7 januari 2014 22:57

Ja snart har det gått tre månader o än så fungerar allt bra. Julen gick jättebra, åt av det jag tyckte var gott, o i lagom portioner= härligt. Viktmässigt har jag gått ned 30 kg så jag är glad! Träningsmässigt har jag varit igång ett tag nu, kör styr...

Hej

Av bizzab - 25 november 2013 17:44

Nu har det gått 6 v sedan jag opererades o jag äter nu vanlig mat. Det som har varit jobbigast för mig är att jag många gånger tror att jag äter för mycket, vilket jag inte kan dör då mår jag inte bra! Viktmässigt sett så vägde jag mig idag o vågen v...

Av bizzab - 24 oktober 2013 17:20

Har nu gått över till mixad kost, jösses vad det smakade bra. Har ätit barnmat på burk nu sedan i tisdags och måste nu komma på bra mat som kan tillagas här hemma som fungerar bra. Äter till mellanmål knäckebröd med bredbart pålägg eller mosat ägg, j...

Av bizzab - 20 oktober 2013 13:54

Snart gått en vecka sedan jag gjorde min gbp. Äter än så länge flytande kost, vilket går bra. PÅ tisdag får jag gå över till mixad kost, ska sitta gott med annat än flytande kost. Ömmar fortfarande lite över vissa ställen i buken, men inget som stör ...

Av bizzab - 16 oktober 2013 10:01

Då var operationen gjord, den gjordes i måndags o igår  fick jag åka hem. Sovit gott i natt i min älskade säng. Det är lite jobbigt att få i sig allt vatten, men det måste gå lättare ju längre tiden går. Äter nu bara flytande kost men ack vad gott de...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se