Direktlänk till inlägg 28 oktober 2008

praktik

Av bizzab - 28 oktober 2008 20:08

Idag var min första dag på praktiken och det gick väll bra. Blir ju lite annorlunda att vara elev istället för att själv vara handledare man får ju helt andra roller. Inatt ska barnen sova hos mormor och morfar vilket barnen tycker är väldigt roligt. Imorgon blir det stallet har inte kunnat åka dit i dag men som sagt det blir ju imorgon istället. På torsdag blir det att åka o ta bort leverfläcken som inte kirurgen tyckte var vacker utan som han var snarare lite orolig över jaja det får svaret visa sedan. Nu ska jag gå o hålla ut mina små kära hundar..Kram

 
ANNONS
 
Smeden

Smeden

28 oktober 2008 23:55

då var det slut på batteriet op brandvarnaren pep! Jo det käns ju alltid konstigt när man får byta roller!
Kra!

http://bengtalfred.bloggagratis.se

 
Christa

Christa

29 oktober 2008 17:58

Hoppas allt är bra med dig idag nu...
Att du fått * ta kväll* sitta ner o bara vara en stund.

Kram
Christa

http://hissen.blogg.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av bizzab - 7 januari 2014 22:57

Ja snart har det gått tre månader o än så fungerar allt bra. Julen gick jättebra, åt av det jag tyckte var gott, o i lagom portioner= härligt. Viktmässigt har jag gått ned 30 kg så jag är glad! Träningsmässigt har jag varit igång ett tag nu, kör styr...

Hej

Av bizzab - 25 november 2013 17:44

Nu har det gått 6 v sedan jag opererades o jag äter nu vanlig mat. Det som har varit jobbigast för mig är att jag många gånger tror att jag äter för mycket, vilket jag inte kan dör då mår jag inte bra! Viktmässigt sett så vägde jag mig idag o vågen v...

Av bizzab - 24 oktober 2013 17:20

Har nu gått över till mixad kost, jösses vad det smakade bra. Har ätit barnmat på burk nu sedan i tisdags och måste nu komma på bra mat som kan tillagas här hemma som fungerar bra. Äter till mellanmål knäckebröd med bredbart pålägg eller mosat ägg, j...

Av bizzab - 20 oktober 2013 13:54

Snart gått en vecka sedan jag gjorde min gbp. Äter än så länge flytande kost, vilket går bra. PÅ tisdag får jag gå över till mixad kost, ska sitta gott med annat än flytande kost. Ömmar fortfarande lite över vissa ställen i buken, men inget som stör ...

Av bizzab - 16 oktober 2013 10:01

Då var operationen gjord, den gjordes i måndags o igår  fick jag åka hem. Sovit gott i natt i min älskade säng. Det är lite jobbigt att få i sig allt vatten, men det måste gå lättare ju längre tiden går. Äter nu bara flytande kost men ack vad gott de...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se