Direktlänk till inlägg 29 oktober 2008

Onsdag

Av bizzab - 29 oktober 2008 20:00

Har precis kommit hem från stallet, har inte varit hemma sedan kl 06,30 imorse så det känns faktiskt jätteskönt.

Ska nu gå o ta en lång varm o skön dusch är minusgrader ute o jag fryser så. Min höft har inte  blivit bättre, hoppas att det lugnar ned sig lite nu för jag tänkte träna hoppning nästa gång  jag rider, o jag ska ha min tränares tävlingshäst så det måste bli bättre

Kram

 
ANNONS
 
zkrivaren

zkrivaren

30 oktober 2008 13:27

Var räddom dig, höften är din och den skall vara hel på dig. Hoppas du sov gott!

http://zkrivaren.bloggagratis.se

 
Smeden

Smeden

31 oktober 2008 23:22

Nu är det ridning som gäller. Jag tror att det är mycket bättre än den där hårdträningen du höll på med. Men håll dig fast på hästryggen bara!
kram ochgod natt!

http://bengtalfred.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av bizzab - 7 januari 2014 22:57

Ja snart har det gått tre månader o än så fungerar allt bra. Julen gick jättebra, åt av det jag tyckte var gott, o i lagom portioner= härligt. Viktmässigt har jag gått ned 30 kg så jag är glad! Träningsmässigt har jag varit igång ett tag nu, kör styr...

Hej

Av bizzab - 25 november 2013 17:44

Nu har det gått 6 v sedan jag opererades o jag äter nu vanlig mat. Det som har varit jobbigast för mig är att jag många gånger tror att jag äter för mycket, vilket jag inte kan dör då mår jag inte bra! Viktmässigt sett så vägde jag mig idag o vågen v...

Av bizzab - 24 oktober 2013 17:20

Har nu gått över till mixad kost, jösses vad det smakade bra. Har ätit barnmat på burk nu sedan i tisdags och måste nu komma på bra mat som kan tillagas här hemma som fungerar bra. Äter till mellanmål knäckebröd med bredbart pålägg eller mosat ägg, j...

Av bizzab - 20 oktober 2013 13:54

Snart gått en vecka sedan jag gjorde min gbp. Äter än så länge flytande kost, vilket går bra. PÅ tisdag får jag gå över till mixad kost, ska sitta gott med annat än flytande kost. Ömmar fortfarande lite över vissa ställen i buken, men inget som stör ...

Av bizzab - 16 oktober 2013 10:01

Då var operationen gjord, den gjordes i måndags o igår  fick jag åka hem. Sovit gott i natt i min älskade säng. Det är lite jobbigt att få i sig allt vatten, men det måste gå lättare ju längre tiden går. Äter nu bara flytande kost men ack vad gott de...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se