Alla inlägg under oktober 2008

Av bizzab - 17 oktober 2008 22:04

Då så var kvällen här o det är snart dags att krypa ned under täcket o sova. Är helt slut efter dagens ridlektion som var dressyr, som vanligt är det jätteroligt med det, men svårt tycker jag.

Ha en skön natt o en god natt

Kram

ANNONS
Av bizzab - 17 oktober 2008 16:36

Vilken givande fredag, mailade iväg tentan inatt kl 02,30 så den var inne när jag vaknade, tränat, varit hos min syster o sjungit lite sing star, nu är det snart dags att byta om för att fara till stallet. Ska idag träna dressyr o det ska bli så roligt så roligt.

Imorgon ägnas en del av morgonen för att lösa melodikrysset, sedan ska jag upp till min syster igen för att sjunga. Sedan på söndagen blir det dags att börja med den sista uppgiften för skolan, en liten uppsats som ska vara inne på tisdag. Sedan är det slut med kurser då återstår bara praktiken. Ha en härligt fredagskväll, det skall jag ha 

kram


ANNONS
Av bizzab - 17 oktober 2008 09:12

Idag på morgonen är det väldigt dimmigt ute, men hoppas att det snart lättar. Nu ska jag göra mig i ordning ska iväg o träna kl 12. Ha det gott

Av bizzab - 16 oktober 2008 21:00

Japp jag fick min operation som jag behövde, nu är det bara på att införvänta tiden. Blev dock lite orolig för kirurgen började prata om en leverfläck på min mage o ställa frågor om den har förändrats, vilket jag inte vet. Det blev en tid om 14 dagar för bort tagande av den. Nu ska jag titta på lyxfällan kram

Av bizzab - 16 oktober 2008 10:25

God  morgon eller rättare sagt jag har varit vaken sedan kl 07. Har skickat iväg barnen till skolan så här hemma är det så tyst så tyst, det enda ljud som hörs är hundarnas snarkningar. Ute skiner solen och när jag tittar ut genom fönstret från sovrummet är trädens fina färger. Man skulle ta med sig kameran och bege sig ut o ta lite kort, får göra det när tentan är inskickad o klar.

Håller på o renskriver det sista, den skall inte vara på mer än 6-7 sidor o jag har skrivit tok förmycket så nu gäller det att förkorta ned den. Har hittat en ny utbildning som jag tror jag ska söka, den går också på ½ fart o vad skulle jag bli på den då? Jo ögonsköterska verkar väldigt intressant o roligt.

Vad bjuder denna dagen på då? Jo ikväll ska jag träffa en kirurgläkare som ska bedöma om jag får opereras eller inte, hoppas så att det blir en operation det skulle bli så bra då. Men som vanligt nu när jag känner att allt går emot mig, så är väll inte turen på min sida. Stallet blir det väll en sväng, o så eventuellt ska jag boka resan till nästa sommar. Då blir det en tripp till Djerba, jag o familjen.

Skickar med en härlig bild från Sousse

Hej

Av bizzab - 15 oktober 2008 20:53

Fy vad kallt det är ute, fryser som bara den. Tänk när det blir minus grader då blir det inte trevligt.

Nu är jag äntligen 5 dagars ledig ska bli helt underbart, ska bara slappa o inte göra ngt.

Av bizzab - 14 oktober 2008 22:02

Tänk att när jag kommer in i stallet och får umgås med hästarna så känner jag ett slags inre ro. Bara att få känna doften av häst gör så att man blir lugn det är som man trycker på en knapp o man känner välbehaget bara komma över en. Nä nu sova, känner mig trött.

God natt kram

Av bizzab - 14 oktober 2008 17:47

Jaha nu ska jag skriva det sista på tentamen, men det är segt så segt. Vad ska jag skriva mera, det är mycket jobbigt nu. Fick reda på att min vännina har 1,5 månader kvar att leva, detta år kommer att gå till mannaminne, vet faktiskt inte om jag orkar längre. Trodde att turen skulle vända o blåsa åt mitt håll men jag vet inte vad jag gjort för ont. Denna höst har varit så jobbig  så fruktansvärt jobbig, vad ska man göra.

Jo jag får köra det jag alltid gör positivt tänkande, det blir bra senare detta är tydligen något jag måste gå igenom.

Men det är faktistk väldigt vackert ute nu i naturen från det ena till det andra. Träden skiftar i så fina färger

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se