Alla inlägg under oktober 2008

Av bizzab - 13 oktober 2008 19:25

Ja vad har hänt här..

Jag har som sagt fullt upp med mitt liv, tenta som ska vara inne på fredag, jag har till och med skrivit för mycket o måste korta ned det jag har skrivit. 

Har fullt upp i stallet där jag trivs som handen i handsken.

Fick sådan ångestattack igår , har gått upp 1 kg så nu gäller det hårda tag framöver, inget utöver det vanliga får förekomma i min kost, o sedan blir det mera vatten att dricka har varit slarvig med det.

Känner i kroppen att det är lite för mycket runt mig ligger ju som sagt i med det sista i skolan o nu måste jag börja jaga mera timmar så att det täcker för min praktik, måste ju lägga ledigt vissa dagar då jag skulle jobba på mitt ordinarie jobb. Det som kommer hända nu är att jag kommer att arbeta mer än 14 dagar i sträck innan jag blir ledig, kommer bli tufft o jag vet inte om jag kommer orka men det får jag känna i januari. Jag jobbar då 100% och praktiserar 17,5 timmar i veckan Hoppas att det går vägen har gjort det förut o hoppas att det gör det denna gången med. Efter detta kommer jag inte sätta mig i skolbänken på ett bra tag, kanske någon enstaka kurs. Vill i och för sig läsa till magister i omvårdnand men det får vänta ett tag till.
Nä nu duscha varit i stallet idag med

ANNONS
Av bizzab - 11 oktober 2008 13:40

Här är det inte mycket skrivet i min blogg, har tappat orken lite med bloggandet. Vet inte riktigt vad jag ska skriva så därav blir det inget skrivet. Känns lite tungt och jag har så mycket annat att göra än att sitta vid datorn, men jag hoppas snart få tillbaka skrivarglöden som ändå finns någonstans inom mig.

Ute regnar det och jag ska snart till jobbet. Har träningsvärk idag, då jag tränade dressyr igår o hästen var så stark så stark men det gick kanonbra vi fick så mycket beröm får väll se hur det går nästa gång. 

Nu göra mig iordning för arbete.

kram

ANNONS
Av bizzab - 4 oktober 2008 13:11

Regnar gör det hela tiden, fy vad tråkigt.

Jaha vad ska man göra idag då? Jo jag har suttit o skrivit på min hemtentamen och ska nu åka in o handla till baket. Skall baka bullar idag, det är ju kanelbullensdag, döttrarna kommer bli glada när de kommer hem från hästarna o det finns nybakade bullar här hemma.

Ridningen igår gick inget bra, hoppade två låga hinder, men där satte min rygg stopp för det, det gick bara inte så jag valde att köra lite bommar på marken. Har fortfarande ont efter förra veckans hoppning fan också, var laddad för träningen igår. Här hemma körs det övertalning och mutning mot min man, är jättespekulant på en häst som är helt underbar finns inga ord för henne, men min man han vågar säga stopp och nej. Har nu mutat med att han skall få skaffa sig en båt om vi får skaffa hästen då bara han skrattar åt mig, min underbara man. Gud vad jag älskar honom. 

Kram

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se