Direktlänk till inlägg 14 november 2008

fredag

Av bizzab - 14 november 2008 16:04

Äntligen fredag o man är ledig till helgen nu har mina 12 arbetspass passerat o jag r ju som sagt ledig härligt härligt. Ska snart iväg till stallet lovat att göra iordning hos den ena privatryttaren att fixa maten o mocka i boxen så det ska fixas. Sedan i helgen ska jag bara ta det lugnt så lugnt

 
ANNONS
 
Zkrivaren

Zkrivaren

14 november 2008 20:55

Du om någon är värd att få en lugn skön och fin helg.

http://zkrivaren.bloggagratis.se

 
Frump

Frump

16 november 2008 21:22

Du är utmanad!

http://frump.bloggagratis.se

 
tussegumman

tussegumman

22 november 2008 14:36

Önskar dig en fin helg! Ta hand om dig/Kramar Tussegumman

http://tussegumman.blogspot.com

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av bizzab - 7 januari 2014 22:57

Ja snart har det gått tre månader o än så fungerar allt bra. Julen gick jättebra, åt av det jag tyckte var gott, o i lagom portioner= härligt. Viktmässigt har jag gått ned 30 kg så jag är glad! Träningsmässigt har jag varit igång ett tag nu, kör styr...

Hej

Av bizzab - 25 november 2013 17:44

Nu har det gått 6 v sedan jag opererades o jag äter nu vanlig mat. Det som har varit jobbigast för mig är att jag många gånger tror att jag äter för mycket, vilket jag inte kan dör då mår jag inte bra! Viktmässigt sett så vägde jag mig idag o vågen v...

Av bizzab - 24 oktober 2013 17:20

Har nu gått över till mixad kost, jösses vad det smakade bra. Har ätit barnmat på burk nu sedan i tisdags och måste nu komma på bra mat som kan tillagas här hemma som fungerar bra. Äter till mellanmål knäckebröd med bredbart pålägg eller mosat ägg, j...

Av bizzab - 20 oktober 2013 13:54

Snart gått en vecka sedan jag gjorde min gbp. Äter än så länge flytande kost, vilket går bra. PÅ tisdag får jag gå över till mixad kost, ska sitta gott med annat än flytande kost. Ömmar fortfarande lite över vissa ställen i buken, men inget som stör ...

Av bizzab - 16 oktober 2013 10:01

Då var operationen gjord, den gjordes i måndags o igår  fick jag åka hem. Sovit gott i natt i min älskade säng. Det är lite jobbigt att få i sig allt vatten, men det måste gå lättare ju längre tiden går. Äter nu bara flytande kost men ack vad gott de...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se