Direktlänk till inlägg 30 november 2008

Inhandlat en ny tv

Av bizzab - 30 november 2008 22:34

Var o handlade igår o införskaffade mig en ny tv en 50 tums plasma tv ett xbox 360 , några spel o en nyt platt tång så nu kan jag bli fin igen hahaha. Så nu är jag nöjd med mitt tvrum känns ok att sitta där inne o titta på tv. Annars så har min familj haft det gott idag, då jag har nästan har tappat rösten, kan knappt inte tala det känns lite jobbigt. Har bakat lussekatter här hemma så det luktar så gott.

Nu säng o imorgon blir det att börja med den sista uppgiften för skolan sedan är det klart o slut skönt. 2,5 år i skolan är över härligt härligt.

Kram

 
ANNONS
 
Zkrivaren

Zkrivaren

1 december 2008 14:16

Vilken tur att det är rösten och inte fingrarna som tystnat, för då har jag inte fått läst senaste inlägget.
Krya på dig!

http://zkrivaren.bloggagratis.se

 
tussegumman

tussegumman

1 december 2008 22:17

Grattis till din nya TV det lär bli mycket filmer under julhelgen med en sådan stor bild kan jag tänka...Ha det gott/Kram Tussegumman

http://tussegumman.blogspot.com

 
Smeden

Smeden

1 december 2008 23:13

Så har du fallit av hästen igen! Det var nog inte sista gången skulle jag tro.
Så har du satt igång med tråningen igen. Hoppas jag nu slipper höra att det är strul med knäna igen utan att du tar det lite lugnt! Kram på dig!

http://bengtalfred.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av bizzab - 7 januari 2014 22:57

Ja snart har det gått tre månader o än så fungerar allt bra. Julen gick jättebra, åt av det jag tyckte var gott, o i lagom portioner= härligt. Viktmässigt har jag gått ned 30 kg så jag är glad! Träningsmässigt har jag varit igång ett tag nu, kör styr...

Hej

Av bizzab - 25 november 2013 17:44

Nu har det gått 6 v sedan jag opererades o jag äter nu vanlig mat. Det som har varit jobbigast för mig är att jag många gånger tror att jag äter för mycket, vilket jag inte kan dör då mår jag inte bra! Viktmässigt sett så vägde jag mig idag o vågen v...

Av bizzab - 24 oktober 2013 17:20

Har nu gått över till mixad kost, jösses vad det smakade bra. Har ätit barnmat på burk nu sedan i tisdags och måste nu komma på bra mat som kan tillagas här hemma som fungerar bra. Äter till mellanmål knäckebröd med bredbart pålägg eller mosat ägg, j...

Av bizzab - 20 oktober 2013 13:54

Snart gått en vecka sedan jag gjorde min gbp. Äter än så länge flytande kost, vilket går bra. PÅ tisdag får jag gå över till mixad kost, ska sitta gott med annat än flytande kost. Ömmar fortfarande lite över vissa ställen i buken, men inget som stör ...

Av bizzab - 16 oktober 2013 10:01

Då var operationen gjord, den gjordes i måndags o igår  fick jag åka hem. Sovit gott i natt i min älskade säng. Det är lite jobbigt att få i sig allt vatten, men det måste gå lättare ju längre tiden går. Äter nu bara flytande kost men ack vad gott de...

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1
2
3
4
5
6
7
8
9
10 11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27 28
29
30
<<< November 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ bizzan med Blogkeen
Följ bizzan med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se