Direktlänk till inlägg 30 december 2008

Tisdag

Av bizzab - 30 december 2008 23:36

Jobbade till kl 16,30, under eftermiddagen ringer döttrarna och medelar att granen har ramlat. Jaha vad gör man då, jo jag åkte hem o kastade ut den så klart, tur att den ramlade över bordet så det var inte så farligt. Varför den ramlade framkom inte när döttrarna berättade. Det är inte första gången en gran ramlar för mig, när jag hade mina leguaner så älskade de att klättra även så i granen och det klart att den inte klarade av två bumsar som de var haha.

Jaja så nu har jag redan börjat med att städa ut julen iform av utkastning av granen. Mitt i detta ringer min syster och undrar om jag kommer upp på lite kaffe, självklart, sedan blev det singstar. Jag, min syster, mina båda döttrar och min systerso på 16 år och hans kompisar, ja nu har vi sjungt så mycket så jag har blivit hes. Lite vin blev det ju också ska jag tillägga tack för en rolig kväll. Har precis kommit hem och snart blir det att lägga sig o sova. Imorgon är det nyårsafton och ett nytt år ligger framför oss. Har nog inga större förväntningar på det nya året som börjar, redan nästa vecka blir det både glädje och sorg. Glädje i att det är eximination från skolan för min del sedan blir det begravning av en kär och saknad vän och kollega. H*n blev endast 55 år gamal, saknade är stor.

Var rädda om er kram 

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av bizzab - 7 januari 2014 22:57

Ja snart har det gått tre månader o än så fungerar allt bra. Julen gick jättebra, åt av det jag tyckte var gott, o i lagom portioner= härligt. Viktmässigt har jag gått ned 30 kg så jag är glad! Träningsmässigt har jag varit igång ett tag nu, kör styr...

Hej

Av bizzab - 25 november 2013 17:44

Nu har det gått 6 v sedan jag opererades o jag äter nu vanlig mat. Det som har varit jobbigast för mig är att jag många gånger tror att jag äter för mycket, vilket jag inte kan dör då mår jag inte bra! Viktmässigt sett så vägde jag mig idag o vågen v...

Av bizzab - 24 oktober 2013 17:20

Har nu gått över till mixad kost, jösses vad det smakade bra. Har ätit barnmat på burk nu sedan i tisdags och måste nu komma på bra mat som kan tillagas här hemma som fungerar bra. Äter till mellanmål knäckebröd med bredbart pålägg eller mosat ägg, j...

Av bizzab - 20 oktober 2013 13:54

Snart gått en vecka sedan jag gjorde min gbp. Äter än så länge flytande kost, vilket går bra. PÅ tisdag får jag gå över till mixad kost, ska sitta gott med annat än flytande kost. Ömmar fortfarande lite över vissa ställen i buken, men inget som stör ...

Av bizzab - 16 oktober 2013 10:01

Då var operationen gjord, den gjordes i måndags o igår  fick jag åka hem. Sovit gott i natt i min älskade säng. Det är lite jobbigt att få i sig allt vatten, men det måste gå lättare ju längre tiden går. Äter nu bara flytande kost men ack vad gott de...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se