Alla inlägg under december 2008

Av bizzab - 28 december 2008 21:24

Kvällen har bara gått i lugnhetens tecken, på tv nu går sagan om de två tornen. Skall snart gå o lägga mig då jag arbetar dag imorgon.

God natt

ANNONS
Av bizzab - 28 december 2008 17:00

blir Bumbibjörnarna haha

ANNONS
Av bizzab - 28 december 2008 14:10

Här i hemmet tog alla sig en lång sovmorgon. Vaknade först vid 9,30 satt länge vid frukostbordet, innan vi började att städa i sonens rum. Städa o städa vi röjde undan alla leksaker som han inte leker med längre. Fyra stora påsar blev det, mycket går till secondhand, så att andra barn kanske kan få nya leksaker. Känns alltid bra om det kan ge glädje åt andra barn.

Annars så är det väldigt lugnt i huset, ska snart gå ut på en promenad, ska bli skönt. Ute är det rimfrost och det är så vackert att titta ut.

Ha en underbar söndag

Kramiz

Av bizzab - 27 december 2008 22:50

Jaha då börjar denna kväll gå till ända o det snart är dags att krypa ned i sängen. Undra vad morgondagen bjuder på, men det gör det samma, Barnen ligger o sover o min man är iväg o lirar lite gitarr roligt för honom.
Finns inget roligt på tv heller, så nu ska jag gå o borsta mina tänder o sedan säger jag god natt o sov så gott

Kramizzzzzzzzzzzzzzzz

Av bizzab - 27 december 2008 20:16

Då så har varit ute o gått i 3 timmar, det var faktiskt kallt frös om benen. Sedan efter det var jag i stallet en stund o hade lite terapi.

Dagens låt Jill Johnsson Kärleken är

Av bizzab - 27 december 2008 11:29

Hoppas att alla får en bra dag, själv skall jag nu gå ut o gå en snabb promenad. Vädret är grå disigt,men som dom säger finns inget dåligt väder bara dåliga kläder. Ikväll är inget planerat utan bara lugn o ro.

Ha det kramizzzzzzzzzz

Av bizzab - 26 december 2008 21:48

Det känns verkligen inte som det är fredag. Har idag arbetat och är helt slut, ont i mina fötter och trött. Igår somnade jag jättetidigt och det verkar bli så ikväll igen, är trött, fryser och mår illa så det är snart sängdags för mig.

Skulle ha tränat ikväll sedan jag som skulle ha spelat tomb raider, men icke sa nicke men det orkade jag inte har i stort sett legat hela kvällen.

Det jag ska göra nu ett par dagar är att fasta ett par dagar för att bryta det äckliga mönster som varit under julhelgen, massor med mat och godis det är nog därför jag mår så illa just nu. Imorgon börjar min fasta dag o sedan på måndag blir det gymmet igen. 

Nu lägga mig o försöka sova en stund till

God natt o kramizzzzzzzzzzzzzzzz

Av bizzab - 26 december 2008 18:34

Ja en gammal klassiker Göingeflickorna med Kära Mor.

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se