Alla inlägg under december 2008

Av bizzab - 20 december 2008 14:22

Då ska vi se vad som har hänt förutom arbetet. Det har varit en väldig aktivitet i stallet, ridskoleavslutning o då har det varit gymkana för de flesta av grupperna, våran grupp också. Självklart vann våran grupp, det är bara för roligt för hästarna får sådan fart. Hjälp vad jag har skrattat denna vecka. Alltid lika roligt haha, min favorit gren var ju när man skulle sjunga en julsång självklart så klämde jag i för kung o fosterland haha.

Ja allt skolarbete är inlämnat nu är det bara den sista bedömningen kvar av examinationsuppgiften o det tar ett par veckor så vi får väll se hur det går med den håller tummarna för att den skall vara godkänd.

Idag har jag varit o införskaffat mig en julgran, skall baka julgodis, o sätta upp lite tomtar tänkte jag. Min man han arbetar så han är inte hemma så då blir det jag o barnen som får se till att det blir lite julstämning.

Ha det gott kramizen  

ANNONS

Hej

Av bizzab - 17 december 2008 20:41

Många är det som mår dåligt i dessa tider. Idag träffade jag några bekanta under samtalets gång kommer det fram att de är så nere och åt antidepressiva . Visst är det bra att dessa läkemedel finns men ibland verkar det som om man har glömt av att livet består av upp och nedgångar. Visst ibland behöver man få hjälp o komma ur dessa svackor, men man måste också jobba med sig själv o ta reda på varför .  Mitt liv består också av upp och nedgångar, denna höst har varit en väldigt nedgång, gick det skulle jag verkligen vilja radera många dagar, men nu börjar det lätta.

Angående mitt förra inlägg så kan jag bara säga att den sorgen är blandad med både med lättnad o ledsamhet. Skönt att det gick fort men samtidigt att jag misst en kär kamrat. Cancern vann och det gick fort, vilket h*n ville.
Nu ska jag in i duschen varit i stallet o fryser så jag hoppar.

Ha det gott o krama om era nära o kära 

Kram

ANNONS
Av bizzab - 14 december 2008 20:06

Nu är dina krämpor över, nu har du fått somna in.

Kommer sakna dig, ditt ärliga jag samt ditt härliga skratt. Tänker på dina nära och kära som har det så svårt så svårt nu.

Tack för din vänskap och allar roliga mail som du alltid skickade för att man skulle få skratta i vardagen.

Tårarna vill inte sluta rinna. Saknar dig.

Vila ifrid


Av bizzab - 14 december 2008 14:46

Har varit i stallet en sväng o gjort det vackert hos hästen, så nu är jag lite trött känner jag. Skulle kunna lägga mig o sova ett par timmar men det går inte då den mellersta dottern ska iväg o sjunga, ska bli kul att lyssna.


Av bizzab - 13 december 2008 21:10

Då så har vi varit hos mamma o pappa, och börjat med tacosen.

Skall bli gott och imorgon sjunger mellersta dottern i kören, uppträde i 2 timmar skall bli trevligt o åka o lyssna på henne. Hon har en fantastisk röst ljus o klar stämma. 

Fy vad tråkigt det är ute för nu har snön som finns töat bort. 

Nu ut i köket för att steka köttfärs.

Ha nu en fortsatt trevlig lördagskväll

Kramizen

Av bizzab - 13 december 2008 16:09

Ja då har jag varit o handlat de sista julklapparna, ska nu snart hem till min mamma o pappa o vi ska vara lite lucia för dem.

Ute är det så vackert nu när det är vitt på marken, ha det gott

Kram

Av bizzab - 12 december 2008 20:41

Idag tränade jag dressyr o det gick jättebra. Hästen kändes fin och var helt med. Nu ska jag gå in i duschen och sedan ska jag åka o hämta hem tjejerna som är hos en kompis.
Sonen sitter o ser på Idol på tv, undra vem som kommer att vinna, mina döttrar tröttnade när Johan Palm åkte ut, ja så kan det gå. Själv tycker jag att de som är i final är värda det. Håller väll inte på någon men de är väll de som kanske var bäst, de sjunger typ inte den musik jag lyssnar på haha.

Imorgon är det lucia o jag ska väll vara en lucia för min familj på morgonen tänkte jag haha.

Hej hopp o ha en bra fredagskväll. 

Kramizen

Av bizzab - 11 december 2008 20:57

Det var riktigt trevligt att se på luciatåget, min son var en liten tomtenisse, han var så söt så. Läxorna är gjorda med barnen, tycker de har väldigt mycket läxor. Förstår delvis min äldsta dotter att hon blir lite sur o tycker att det är mycket i skolan. Hon går vissa dagar till kl 15,40 är inte hemma före kl 16,00 o måste då sätta sig med sina läxor. Läxdagar är tisdagar, onsdagar, torsdagar o fredagar enda dagen då det inte är läxor till är måndagar. Men man får ju inte säga till henne att man också tycker det utan att peppa på henne att det är lättare att göra läxan när hon kommer hem från skolan.

Nu hjälpa henne lite till med sin engelska. 

God natt o kram

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se