Alla inlägg under december 2008

Puh

Av bizzab - 11 december 2008 16:07

Nu har jag påbörja mitt arbete, som tur var när jag väl började skriva så gick det av bara farten, mu ska jag bara sammanställa det och skriva det i rapportform sedan är det klart för inskick härligt härligt.  Nu ska jag duscha, föna o platta håret vilket arbete för att gå o titta på ett luciatåg, men vad gör man inte för att vara lite vacker haha. Kan nog aldrig bli riktigt vacker så egentligen kvittar det nog vad man gör haha.
Ha det gott


ANNONS

Ja

Av bizzab - 11 december 2008 12:29

Inte skulle jag sitta vid bloggen nu utan leta vetenskapliga artiklar men det är mycket trevligare här..

I högtalarna sjunger Jim Reeves vilken stämma underbart här blir det julstämning. Har även spelat lite guitar hero vilket inte heller är bra, då jag fastnar väldigt lätt när jag sitter o spelar. 

"Jingel jingel bells jingel all the way oh what fun it is  run in one horse open" synd att ni missar min fina stämma haha. 

Nu har jag föresten bestämt mig det blir den första hästen jag tittat på som jag kommer att köpa. Hon kommer att bli min, trots att hon är gamal så kommer jag aldrig kunna släppa henne, finns ingen häst som betytt så mycket för mig som hon. Så många gånger jag har varit hos henne när jag har haft det jobbigt eller varit glad, min lilla stumpa hon är så otroligt klok. När hon är min kommer det givietvis in en bild på henne här. 

Kramisen kommer här för de som vill ha

ANNONS
Av bizzab - 11 december 2008 10:33

Dia Psalma med låten - Balladen om lilla Elsa.

Hade nästan glömt av hur underbar denna låt är

Av bizzab - 11 december 2008 10:27

Av bizzab - 11 december 2008 10:14

Sitter här med min morgonrock o lyssnar på musik, är helt ensam här hemma. Mannen är på arbetet o barnen är i skolan. Egentligen borde jag sitta o göra min uppsats men orkar inte riktigt än haha. Vad dagen bjuder på är att ikväll har sonen luciafirande så det blir att gå o titta på det. Annars är det bara att ta det lugnt o skönt. Jösses vad jag behövde denna lediga dag. Ute är det snö vilket gläder mig väldigt mycket, funderar på att åka till min mamma o pappa där det är pepparkaksbak idag, kanske ska åka dit o trycka några haha. 

Ha det gott


Av bizzab - 9 december 2008 20:57

Hallå, själv går jag i en dvala just nu. 1 dag kvar innan jag är ledig en dag tjohoooo. Men då blir det att arbeta med ett annat arbete. Har idag hunnit med att köpa färdig sonens julklappar det blir bra.

Känns som jag springer i ett ekorrehjul, men ska snart lämna den tror jag hahaha.

Nu äta kvällsmat sedan sova tror jag.

Ha det gott

Kram

Hej

Av bizzab - 6 december 2008 12:36

Jobbar ikväll nu är det bara 5 dagar kvar av mitt pass, har då arbetat 12 dagar är helt slut i kroppen. Igår red jag dressyr o det gick kanonbra,fan vad det kändes bra. Men jag har lite problem med nacken efter förra veckans avramling men men det gick ju bra igår. Nu ska jag börja med lite mat så att barnen får i sig lite mat

Kram

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se