Direktlänk till inlägg 27 januari 2009

Sur

Av bizzab - 27 januari 2009 22:05

F*n vad sur jag blev idag o är fortfarande. Fick vatten i min älskade mobil, så nu funkar den knappt helvete, det är absolut den bästa mobil jag någonsin haft.  Hoppas att den funkar snart igen, vill verkligen inte byta bort min mobil

Annars så har sonen fått en ny säng så han är nöjd. Håller tummarna för att min mobil funkar imorgon

Kramiz

 
ANNONS
 
Smeden

Smeden

27 januari 2009 22:19

Vist var det förargligt. Men hur har det gått till? Hoppas du har tur och den kommef att fungera! Kram!

http://bengtalfred.bloggagratis.se

 
Filifjonkan

Filifjonkan

27 januari 2009 23:41

Hej på dig. Oj då vilken otur vatten i mobilen?
Inte bra men med lite tur så fungerar den när den torkat upp..Så ny säng till sonen kul med nya grejor hoppas han sussar gott i den då.
Godnatt suss gott,

http://filifjonkan-se

 
Zkrivaren

Zkrivaren

28 januari 2009 10:54

Jag håller allt jag har för din mobil skall fungera. Skulle den inte göra det får du skaffa en vattensäker sådan ;-)

http://zkrivaren.bloggagratis.se

 
Tussegumman

Tussegumman

31 januari 2009 10:38

Jag har en utmaning till dig på min blogg/Kramar Tussegumman

http://tussegumman.blogspot.com

 
Eva

Eva

31 januari 2009 15:32

Å shit, det har hänt mig med! Visst blir man sur. Jag har sabbat tre mobiler och två digitalkameror bara för att jag råkat ha en flaska vatten i väskan :-(

http://soscary.blogg.se

 
tussegumman

tussegumman

1 februari 2009 11:46

Tråkigt med mobilen. Det har hänt en olycka med min också. Den har hamnat på golvet och glaset på fronten slogs en bit ur vid kameran. Olyckligt. Den funkar en så länge har inte råd att köpa någon ny nu. Önskar dig en fortsatt skön helg/kramar Tussegumman

http://tussegumman.blogspot.com

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av bizzab - 7 januari 2014 22:57

Ja snart har det gått tre månader o än så fungerar allt bra. Julen gick jättebra, åt av det jag tyckte var gott, o i lagom portioner= härligt. Viktmässigt har jag gått ned 30 kg så jag är glad! Träningsmässigt har jag varit igång ett tag nu, kör styr...

Hej

Av bizzab - 25 november 2013 17:44

Nu har det gått 6 v sedan jag opererades o jag äter nu vanlig mat. Det som har varit jobbigast för mig är att jag många gånger tror att jag äter för mycket, vilket jag inte kan dör då mår jag inte bra! Viktmässigt sett så vägde jag mig idag o vågen v...

Av bizzab - 24 oktober 2013 17:20

Har nu gått över till mixad kost, jösses vad det smakade bra. Har ätit barnmat på burk nu sedan i tisdags och måste nu komma på bra mat som kan tillagas här hemma som fungerar bra. Äter till mellanmål knäckebröd med bredbart pålägg eller mosat ägg, j...

Av bizzab - 20 oktober 2013 13:54

Snart gått en vecka sedan jag gjorde min gbp. Äter än så länge flytande kost, vilket går bra. PÅ tisdag får jag gå över till mixad kost, ska sitta gott med annat än flytande kost. Ömmar fortfarande lite över vissa ställen i buken, men inget som stör ...

Av bizzab - 16 oktober 2013 10:01

Då var operationen gjord, den gjordes i måndags o igår  fick jag åka hem. Sovit gott i natt i min älskade säng. Det är lite jobbigt att få i sig allt vatten, men det måste gå lättare ju längre tiden går. Äter nu bara flytande kost men ack vad gott de...

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3
4
5
6
7 8 9 10 11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22 23 24 25
26
27
28
29
30
31
<<< Januari 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ bizzan med Blogkeen
Följ bizzan med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se