Direktlänk till inlägg 6 februari 2009

God morgon

Av bizzab - 6 februari 2009 08:40

Sitter här o har kört barnen till skolan,. På datorn spelas det nu The Refreshments. Ute snöar det för fullt o när jag tittar ut genom fönstret är det som en tavla, med snötyngda träd härligt härligt.

Nu kaffe återkommer ikväll, lovat att sköta om en kompis häst denna helgen. O på söndag är det hästhoppingstävling för döttrarna hoppas att det går bra. 

Så håll tummarna för döttrarna att det går bra nu på söndag

Kram

 
ANNONS
 
Zkrivaren

Zkrivaren

6 februari 2009 11:50

Jag ska hålla tummarna och tårna för att det går bra....om de inte fryser fat;-)

http://zkrivaren.bloggagratis.se

 
Smeden

Smeden

6 februari 2009 23:07

Var tar kommentarerna vägen som man gör hos dig?
I går var du nämnd i smedjan, men inte ett ord från dig!
Men kram på dig ändå!

http://bengtalfred.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av bizzab - 7 januari 2014 22:57

Ja snart har det gått tre månader o än så fungerar allt bra. Julen gick jättebra, åt av det jag tyckte var gott, o i lagom portioner= härligt. Viktmässigt har jag gått ned 30 kg så jag är glad! Träningsmässigt har jag varit igång ett tag nu, kör styr...

Hej

Av bizzab - 25 november 2013 17:44

Nu har det gått 6 v sedan jag opererades o jag äter nu vanlig mat. Det som har varit jobbigast för mig är att jag många gånger tror att jag äter för mycket, vilket jag inte kan dör då mår jag inte bra! Viktmässigt sett så vägde jag mig idag o vågen v...

Av bizzab - 24 oktober 2013 17:20

Har nu gått över till mixad kost, jösses vad det smakade bra. Har ätit barnmat på burk nu sedan i tisdags och måste nu komma på bra mat som kan tillagas här hemma som fungerar bra. Äter till mellanmål knäckebröd med bredbart pålägg eller mosat ägg, j...

Av bizzab - 20 oktober 2013 13:54

Snart gått en vecka sedan jag gjorde min gbp. Äter än så länge flytande kost, vilket går bra. PÅ tisdag får jag gå över till mixad kost, ska sitta gott med annat än flytande kost. Ömmar fortfarande lite över vissa ställen i buken, men inget som stör ...

Av bizzab - 16 oktober 2013 10:01

Då var operationen gjord, den gjordes i måndags o igår  fick jag åka hem. Sovit gott i natt i min älskade säng. Det är lite jobbigt att få i sig allt vatten, men det måste gå lättare ju längre tiden går. Äter nu bara flytande kost men ack vad gott de...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se