Alla inlägg under februari 2009

Av bizzab - 5 februari 2009 21:43

Red dressyr ikväll, gick bra.
Annars under dagen har jag storstädat hela huset, varit på tippen o slängt skräp, lämnat in kläder till andra behövande. Det blev 4 sopsäckar med kläder, fattar inte vad kläder man har. Det blev 1 sopsäck med skor som vi inte använder här hemma heller så hoppas att de kommer till nytta hos några andra.

Nu göra sig i ordning för sängen 

God natt

ANNONS
Av bizzab - 5 februari 2009 11:21

Många minnen haha

ANNONS
Av bizzab - 5 februari 2009 08:52

Åh vad skönt nu är jag 5 dagars ledig o det känns så underbart skönt, ska nu börja städa lite här hemma innan det blir dags för ett träningspass vid 12 för ikväll sedan åka till stallet o rida lite dressyr var tanken.

Annars så ska jag bara ta det lugnt o skönt här hemma.

Ute är det snö, kom under gårkvällen, när jag var i stallet. 

Ha det gott 

Kram

Av bizzab - 2 februari 2009 19:42

Ja då har man arbetat sin helg, o idag har två dagpass kvar innan det blir ledigt. Efter arbetet idag var jag på spinning o sedan blev det stallet.Alltid lika trevligt i stallet gosade med hästen som eventuellt blir våran till sommaren, ingen blir nog gladare än jag, men som vanligt med min otur så blir hon säkerligen inte det.

Känner mig yr o konstig i skallen emellanåt men det beror på att jag lever på 500kalorier/dag men vill man vara fin får man lida pin eller hur. Har nu åter igen börjat träna efter en tung höst. Spinning idag, core o body pump imorgon, onsdag stallet, torsdag spinning o stallet fredag styrka. Ska nog få ordning på kroppen snart tror jag haha i och för sig ett hopplöst fall men vem f*n vet haha. 

Nä nu duschen luktar som svettlöken åke hahahaha, tuffa pass idag alltså ska kännas i kroppen hahaha

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se