Alla inlägg under april 2009

Av bizzab - 3 april 2009 15:42

Nu är det många tranor här närmare sagt 18500 stycken det är många det.

Vart o tittat på dessa fåglar tycker att de är väldigt fina, fast många tycker att de är fula o skränar men det tycker inte jag.

Idag blir jag hela 35 år, börjar närma mig 40 år så är det haha. Så här hemma blir det smörgåstårta härligt gott

Ute skiner solen o det är underbart väder

ha det gott

ANNONS
Av bizzab - 2 april 2009 10:05

God morgon! Känner mig lite piggare idag, vad som händer under denna dagen är att jag ska på 2 utvecklingssamtal., den första är på den äldsta dottern och sedan är det på min son. Hoppas att det inte blir något oväntat som kommer fram

Ha en bra dag 


ANNONS
Av bizzab - 1 april 2009 19:52

Nu har denna dagen börjat ta slut. Känner att jag är trött som bara den, men funderar på att hoppa upp på hästryggen imorgon o fortsätta min dressyrträning. Hoppas nu att det onda i ryggen skall släppa fattar inte det känns som kroppen börjat ge upp på mig haha. Ja jag säger att det är väll åldern som tar ut sin rätt, blir ju faktiskt 35 år nu haha

ha det gott

Av bizzab - 1 april 2009 09:07

Jaha då är det april, vad tiden går fort. Jag är fortfarande förkyld men febern har släppt vilket känns skönt. Så nu kan jag fira mig på fredag då jag fyller år, då blir det smörgåstårta orkar inte göra något annat. Eller rättaresagt det är inte jag utan min svägerskas arbetskamrat som gör så goda smörgåstårtor.

Ute idag är det kanonväder, synd att man inte kan gå ut, solen skiner från en klarblå himmel.
Uppdatering om min hund: har åter igen börjat rinna vätska från hennes nos emellanåt, trots ökning av Impuganen. Blir det inte bättre vid nästa besök så får min lilla älskade hund somna in. Hoppas nu inte att det blir så men det skulle inte vara värdigt att ha henne gående här hemma och inte kunna göra något. Hon står nu nästan på maxdosen av Impugan så det finns i såfall inget mera att göra.

Håll nu tummarna att hon kommer klara av detta.
Kram

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3
4
5
6
7
8 9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< April 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ bizzan med Blogkeen
Följ bizzan med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se