Direktlänk till inlägg 10 maj 2009

Underbar söndag

Av bizzab - 10 maj 2009 23:07

Vilken kanon söndag, bara suttit o tittat på hockey. Kanon.

Annars vad som hänt i mitt liv är inte så positivt då min hjärtsjuka hund, som jag skrivit om förut, har blivit sämre. Fick åka in akut med henne i torsdags och då visade det sig att hennes hjärta växt ännu mera, så nu har vi bytt ut hennes ena hjärtmedicin mot en annan, funkar inte den och hon inte blir bättre har jag beslutat att hon kommer att få somna in. Denna lilla gula underbara hund har jag följt sedan hon föddes, hon har alltid funnits hos mig, så det gör mig så ont. Jag är så ledsen att jag inte vet vart jag ska ta vägen, hoppas så att den nya medicinen ska göra verkan, men tror inte det när jag såg röntgenplåtarna. Känns mest att jag köper mig tid med min hund, just nu är jag en riktig egoist. När jag sitter här och skriver rinner tårarna ned för mina kinder, jag är så nere. Önskar att jag kunde vrida tillbaka tiden så vi kunde få några mera år tillsammans, min älskade lilla hund. Just nu sitter hon vid mina fötter och tittar på mig hon känner på sig att allt inte är som det ska. Nä nu får jag sluta skriva om detta

Ledsamma kramar från mig

 
ANNONS
 
Åsa

Åsa

14 maj 2009 09:22

Så tråkigt, hoppas att annan medicin hjälper henne.
Kram Åsa

http://klackebo.bloggagratis.se

 
Zkrivaren

Zkrivaren

21 maj 2009 00:05

Det är med sorg i hjärtat jag läser din blogg, vilket jag borde gjort tidigare.
Jag har inte genomgått det du nu genomgår vad det gäller en sjuk hund, men jag vet hur det känns och det gör ont.
Jag tvingades göra mig av med min efter över 7 år pga en grannes extrema oljud, ett halvår senare fick jag beskedet att hon avlidit 12,5 år gammal.
Smärtan går inte att beskriva, och jag sörjer ännu och döddatumet fredagen den 13 februari 2009 kl 01:30, kommer jag att minnas.
Än idag kan jag tycka att hon kommer med sin nos och lägger den i mitt knä, tittar med sina stora snälla ögon, vädjande om något, kanske bara en kram eller lite bus.

Bara att skriva detta ger tårar, och så kommer det att bli för dig med, smärtan kommer att ta din kropp och minnena ditt huvud. Smärtan försvinner efter en tid, men vårda minnena ömt och glöm aldrig din livskamrat, din kära hund.

http://zkrivaren.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av bizzab - 7 januari 2014 22:57

Ja snart har det gått tre månader o än så fungerar allt bra. Julen gick jättebra, åt av det jag tyckte var gott, o i lagom portioner= härligt. Viktmässigt har jag gått ned 30 kg så jag är glad! Träningsmässigt har jag varit igång ett tag nu, kör styr...

Hej

Av bizzab - 25 november 2013 17:44

Nu har det gått 6 v sedan jag opererades o jag äter nu vanlig mat. Det som har varit jobbigast för mig är att jag många gånger tror att jag äter för mycket, vilket jag inte kan dör då mår jag inte bra! Viktmässigt sett så vägde jag mig idag o vågen v...

Av bizzab - 24 oktober 2013 17:20

Har nu gått över till mixad kost, jösses vad det smakade bra. Har ätit barnmat på burk nu sedan i tisdags och måste nu komma på bra mat som kan tillagas här hemma som fungerar bra. Äter till mellanmål knäckebröd med bredbart pålägg eller mosat ägg, j...

Av bizzab - 20 oktober 2013 13:54

Snart gått en vecka sedan jag gjorde min gbp. Äter än så länge flytande kost, vilket går bra. PÅ tisdag får jag gå över till mixad kost, ska sitta gott med annat än flytande kost. Ömmar fortfarande lite över vissa ställen i buken, men inget som stör ...

Av bizzab - 16 oktober 2013 10:01

Då var operationen gjord, den gjordes i måndags o igår  fick jag åka hem. Sovit gott i natt i min älskade säng. Det är lite jobbigt att få i sig allt vatten, men det måste gå lättare ju längre tiden går. Äter nu bara flytande kost men ack vad gott de...

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Maj 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ bizzan med Blogkeen
Följ bizzan med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se