Direktlänk till inlägg 2 juli 2009

blandad kompott

Av bizzab - 2 juli 2009 23:21

Idag har det varit  grader varmt, jobbigt att arbeta i denna värme blir varm bara man rör sig, inte blir det bättre av att det är sjukskrivning mitt i semestern heller. Ja ja som jag skrev igår snart semester skönt. Har under dagen kommit lite regn vilket är riktgit skönt. Har skurat av garaget idag så nu är det bara att måla när framsidan är klar. Glasdörrar och fönster är beställda till altanen så det går som på räls för tillfället underbart.

Det är så fint ute i min rosenrabatt, roserna står i full blom så stora o fina och de luktar helt underbart man känner doften bara man öppnar fönstret vad det är ljuvligt, önskar jag kunde skicka ett doftprov via nätet men tyvärr. 

Nu duscha för sedan gå o få min skönhetssömn 

ha det

 
ANNONS
 
Åsa

Åsa

19 juli 2009 21:29

Hoppas att du njuter av en skön semester.

http://klackebo.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av bizzab - 7 januari 2014 22:57

Ja snart har det gått tre månader o än så fungerar allt bra. Julen gick jättebra, åt av det jag tyckte var gott, o i lagom portioner= härligt. Viktmässigt har jag gått ned 30 kg så jag är glad! Träningsmässigt har jag varit igång ett tag nu, kör styr...

Hej

Av bizzab - 25 november 2013 17:44

Nu har det gått 6 v sedan jag opererades o jag äter nu vanlig mat. Det som har varit jobbigast för mig är att jag många gånger tror att jag äter för mycket, vilket jag inte kan dör då mår jag inte bra! Viktmässigt sett så vägde jag mig idag o vågen v...

Av bizzab - 24 oktober 2013 17:20

Har nu gått över till mixad kost, jösses vad det smakade bra. Har ätit barnmat på burk nu sedan i tisdags och måste nu komma på bra mat som kan tillagas här hemma som fungerar bra. Äter till mellanmål knäckebröd med bredbart pålägg eller mosat ägg, j...

Av bizzab - 20 oktober 2013 13:54

Snart gått en vecka sedan jag gjorde min gbp. Äter än så länge flytande kost, vilket går bra. PÅ tisdag får jag gå över till mixad kost, ska sitta gott med annat än flytande kost. Ömmar fortfarande lite över vissa ställen i buken, men inget som stör ...

Av bizzab - 16 oktober 2013 10:01

Då var operationen gjord, den gjordes i måndags o igår  fick jag åka hem. Sovit gott i natt i min älskade säng. Det är lite jobbigt att få i sig allt vatten, men det måste gå lättare ju längre tiden går. Äter nu bara flytande kost men ack vad gott de...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se