Direktlänk till inlägg 22 juli 2009

semester

Av bizzab - 22 juli 2009 23:29

Har nu haft semester i 3 dagar, men här händer det saker. Det nya köket är snart klart och garaget målade jag idag så det är färdigt. Härligt. Ute lyser solen med sin frånvaro vilket kankse är tur för så snabbt som vi har fått i ordning på köket. Det som är jobbigt är att man bor som i ett förråd, kartonger lite varstans. Längtar tills det är färdigt , så att det blir som vanligt. Huvudsaken är att det blir snyggt när det är klart.

Vad som händer annars på min semester är att vi ska ta en tur i husbil, vilket ska bli spännande haha är väl ingen direkt campingmänniska men det får gå. Ikväll är mannen och hans kompisar ute med båten de skulle fiska, var ute en sväng här om kvällen och fiskade fick som tur vad ingen napp. Jag är nog den enda som är glad när jag inte får napp, tycker så synd om fisken, men det är så härligt att bara stå där o inte göra någonting, det är verkligen rofyllt. Nu ska jag gå o krama min kudde då jag ska upp tidigt imorgon o köra skräp till tippen, det lär bli några vändor med det är det värt. Har förresten grejat ute i trädgården idag också blev fint där med, man hinner verkligen med mycket när man har semester. Ha det gott kramisen kommer här också. 

 
ANNONS
 
Zkrivaren

Zkrivaren

27 juli 2009 10:39

Glad att inte få napp, tillhör ovanligheterna.
Samtidigt är fiske väldigt avkopplande och då är inte nappet det viktigaste.

http://zkrivaren.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av bizzab - 7 januari 2014 22:57

Ja snart har det gått tre månader o än så fungerar allt bra. Julen gick jättebra, åt av det jag tyckte var gott, o i lagom portioner= härligt. Viktmässigt har jag gått ned 30 kg så jag är glad! Träningsmässigt har jag varit igång ett tag nu, kör styr...

Hej

Av bizzab - 25 november 2013 17:44

Nu har det gått 6 v sedan jag opererades o jag äter nu vanlig mat. Det som har varit jobbigast för mig är att jag många gånger tror att jag äter för mycket, vilket jag inte kan dör då mår jag inte bra! Viktmässigt sett så vägde jag mig idag o vågen v...

Av bizzab - 24 oktober 2013 17:20

Har nu gått över till mixad kost, jösses vad det smakade bra. Har ätit barnmat på burk nu sedan i tisdags och måste nu komma på bra mat som kan tillagas här hemma som fungerar bra. Äter till mellanmål knäckebröd med bredbart pålägg eller mosat ägg, j...

Av bizzab - 20 oktober 2013 13:54

Snart gått en vecka sedan jag gjorde min gbp. Äter än så länge flytande kost, vilket går bra. PÅ tisdag får jag gå över till mixad kost, ska sitta gott med annat än flytande kost. Ömmar fortfarande lite över vissa ställen i buken, men inget som stör ...

Av bizzab - 16 oktober 2013 10:01

Då var operationen gjord, den gjordes i måndags o igår  fick jag åka hem. Sovit gott i natt i min älskade säng. Det är lite jobbigt att få i sig allt vatten, men det måste gå lättare ju längre tiden går. Äter nu bara flytande kost men ack vad gott de...

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Juli 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ bizzan med Blogkeen
Följ bizzan med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se