Direktlänk till inlägg 14 november 2009

Min älskade hund

Av bizzab - 14 november 2009 11:59

Det är med sorg i hjärtat jag skriver att min älskade trogna hund ska få somna in på måndag. Det känns så svårt för idag är hon pigg som vanligt, men sedan kommer dessa dagar då hon inte kan ligga ned utan får sitta hela natten pga min älskade hund inte kan andas.
Kommer aldrig glömma den dagen då hon föddes. Det var en kall februarimorgon 1998, i min systers sängkammare. Jag och min syster satt där och såg hur, 2 valpar föddes. Den andra valpen var min och det var lilla Fideli. Det var så roligt att följa valpens utveckling. Den dagen jag fick hem Fideli, kom min syster med henne under sin jacka då det var snöfall ute. Tänk att Fideli har aldrig bitit sönder någonting, hon blev snabbt rumsren. Hon och jag tränade både lydnad och agillity, men någon tävling det gick inte. Det var inget fel på Fideli, utan på mig. Jag var för nervös för att kunna tävla och förstörde för Fideli. Min älskade lilla hund, det band vi har jag och Fideli har jag aldrig varit med om förut. Jag skulle ge vad som helst för att få ha kvar min hund, men att se henne bli mer och mer tagen av sin sjukdom är så jobbigt. Det är med sorg i hjärtat jag skriver att det kommer aldrig mera bli någon mera hund i mitt liv. Det är som andra säger till mig att tänk på dessa 11 år ni haft tillsammans och den glädje Fideli har gett, men jag kommer inte orka gå igenom denna sorg. Tur att jag har en hund kvar i livet, min älskade Bizzan. Hur kommer hon ta detta, tror hon kommer sakna Fideli så mycket då hon har alltid haft Fideli i sitt liv. Jag är så ledsen, kan inte sluta gråta, känner mig så hemsk.
Men Tack min älskade Fideli att jag fått ha dig i mitt liv, du har verkligen fögylt min vardag mitt liv. Tack för den glädje, kärlek och skratt du gett mig. Jag kommer sakna dina bruna ögon, din underbart mjuka lurviga päls.

Du kommer alltid finnas i mitt hjärta.


 
ANNONS
 
Ingen bild

Alexandra

20 januari 2010 09:36

gud så hemskt! :/ hade aldrig klarat att vara utan min hund...

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av bizzab - 7 januari 2014 22:57

Ja snart har det gått tre månader o än så fungerar allt bra. Julen gick jättebra, åt av det jag tyckte var gott, o i lagom portioner= härligt. Viktmässigt har jag gått ned 30 kg så jag är glad! Träningsmässigt har jag varit igång ett tag nu, kör styr...

Hej

Av bizzab - 25 november 2013 17:44

Nu har det gått 6 v sedan jag opererades o jag äter nu vanlig mat. Det som har varit jobbigast för mig är att jag många gånger tror att jag äter för mycket, vilket jag inte kan dör då mår jag inte bra! Viktmässigt sett så vägde jag mig idag o vågen v...

Av bizzab - 24 oktober 2013 17:20

Har nu gått över till mixad kost, jösses vad det smakade bra. Har ätit barnmat på burk nu sedan i tisdags och måste nu komma på bra mat som kan tillagas här hemma som fungerar bra. Äter till mellanmål knäckebröd med bredbart pålägg eller mosat ägg, j...

Av bizzab - 20 oktober 2013 13:54

Snart gått en vecka sedan jag gjorde min gbp. Äter än så länge flytande kost, vilket går bra. PÅ tisdag får jag gå över till mixad kost, ska sitta gott med annat än flytande kost. Ömmar fortfarande lite över vissa ställen i buken, men inget som stör ...

Av bizzab - 16 oktober 2013 10:01

Då var operationen gjord, den gjordes i måndags o igår  fick jag åka hem. Sovit gott i natt i min älskade säng. Det är lite jobbigt att få i sig allt vatten, men det måste gå lättare ju längre tiden går. Äter nu bara flytande kost men ack vad gott de...

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16 17 18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< November 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ bizzan med Blogkeen
Följ bizzan med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se