Direktlänk till inlägg 30 december 2009

fint ute

Av bizzab - 30 december 2009 17:21

Vad vackert det är ute, med snö och rimfrost i träden det är så vackert. Funderar på att ta en långpromenad, men har precis satt mig ned efter ett hårt arbetspass på jobbet. Det var ju inte bra att sätta sig ned kan jag säga, då musten totat föll av mig hmm.

Det känns lite svårt att gå upp när hela familjen ligger och sover men tur är så är jag ledig på fredag, inför helgen.

 
ANNONS
 
tussegumman

tussegumman

31 december 2009 09:38

Gott Nytt År 2010 önskar jag dig! Ta hand om dig/Kramar Tussegumman

http://tussegumman.blogspot.com

 
Carro- The Lantismamma

Carro- The Lantismamma

31 december 2009 11:06

GOTT NYTT ÅR!!! Önskar Carro

http://thelantismamma.blogg.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av bizzab - 7 januari 2014 22:57

Ja snart har det gått tre månader o än så fungerar allt bra. Julen gick jättebra, åt av det jag tyckte var gott, o i lagom portioner= härligt. Viktmässigt har jag gått ned 30 kg så jag är glad! Träningsmässigt har jag varit igång ett tag nu, kör styr...

Hej

Av bizzab - 25 november 2013 17:44

Nu har det gått 6 v sedan jag opererades o jag äter nu vanlig mat. Det som har varit jobbigast för mig är att jag många gånger tror att jag äter för mycket, vilket jag inte kan dör då mår jag inte bra! Viktmässigt sett så vägde jag mig idag o vågen v...

Av bizzab - 24 oktober 2013 17:20

Har nu gått över till mixad kost, jösses vad det smakade bra. Har ätit barnmat på burk nu sedan i tisdags och måste nu komma på bra mat som kan tillagas här hemma som fungerar bra. Äter till mellanmål knäckebröd med bredbart pålägg eller mosat ägg, j...

Av bizzab - 20 oktober 2013 13:54

Snart gått en vecka sedan jag gjorde min gbp. Äter än så länge flytande kost, vilket går bra. PÅ tisdag får jag gå över till mixad kost, ska sitta gott med annat än flytande kost. Ömmar fortfarande lite över vissa ställen i buken, men inget som stör ...

Av bizzab - 16 oktober 2013 10:01

Då var operationen gjord, den gjordes i måndags o igår  fick jag åka hem. Sovit gott i natt i min älskade säng. Det är lite jobbigt att få i sig allt vatten, men det måste gå lättare ju längre tiden går. Äter nu bara flytande kost men ack vad gott de...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se