Direktlänk till inlägg 19 januari 2010

tisdag

Av bizzab - 19 januari 2010 17:19

Hello hello sitter och gör absolut ingenting, fy vad tråkigt. Kanske dags att utsmycka kroppen med ytterligare en tatuering, tror det är dags för det. Gjorde min senase i oktober, det var ju ett tag sedan. Mönster och allt är klart, får ringa o fråga om han har tid att tatuera mig, får kanske komma samtidigt som min man gör färdigt sin. Jösses min mans tatuering har verkligen tagit timmar att göra, men den blir så snygg. Undrar också om jag kanske skulle färga mitt ljusa hår, svart eller mörkt igen, har tröttnat på min hårfärg, just nu är blond som jag alltid har varit ( förutom de gånger jag färgat det i olika färger haha). Får fundera ett tag till ska ju inte göra det än det får bli nästa vecka haha. Nu dricka kaffe.

 
ANNONS
 
Smeden

Smeden

19 januari 2010 18:56

Du kom med ett inlägg i går först efter jag hälsat på!
Jasså du har tatueringar. Varför har du aldrig bilder i din blogg? Det skulle vara kul och se tattueringarna! Kram!

http://bengtalfred.bloggplatsen.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av bizzab - 7 januari 2014 22:57

Ja snart har det gått tre månader o än så fungerar allt bra. Julen gick jättebra, åt av det jag tyckte var gott, o i lagom portioner= härligt. Viktmässigt har jag gått ned 30 kg så jag är glad! Träningsmässigt har jag varit igång ett tag nu, kör styr...

Hej

Av bizzab - 25 november 2013 17:44

Nu har det gått 6 v sedan jag opererades o jag äter nu vanlig mat. Det som har varit jobbigast för mig är att jag många gånger tror att jag äter för mycket, vilket jag inte kan dör då mår jag inte bra! Viktmässigt sett så vägde jag mig idag o vågen v...

Av bizzab - 24 oktober 2013 17:20

Har nu gått över till mixad kost, jösses vad det smakade bra. Har ätit barnmat på burk nu sedan i tisdags och måste nu komma på bra mat som kan tillagas här hemma som fungerar bra. Äter till mellanmål knäckebröd med bredbart pålägg eller mosat ägg, j...

Av bizzab - 20 oktober 2013 13:54

Snart gått en vecka sedan jag gjorde min gbp. Äter än så länge flytande kost, vilket går bra. PÅ tisdag får jag gå över till mixad kost, ska sitta gott med annat än flytande kost. Ömmar fortfarande lite över vissa ställen i buken, men inget som stör ...

Av bizzab - 16 oktober 2013 10:01

Då var operationen gjord, den gjordes i måndags o igår  fick jag åka hem. Sovit gott i natt i min älskade säng. Det är lite jobbigt att få i sig allt vatten, men det måste gå lättare ju längre tiden går. Äter nu bara flytande kost men ack vad gott de...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se