Direktlänk till inlägg 23 januari 2010

lördag

Av bizzab - 23 januari 2010 13:13

äntligen helg, blir inget fiske idag, f*n vad synd, ville det men men så är det. Får väl bara sitta hemma o ta det lugnt o inte göra något hmmm. Ja snart är det dags att göra en till tatuering, gott..... Alltid lika roligt, denna gången kommer det att bli på foten, hmm undra om det kommer att kännas??? Vet inte det ja...
Igår var jag o hoppade, Flickan var lite tveksam vid vissa hinder, men hon gör allt för mig min lilla gumma så givetivs lyssna hon och tog varje hinder så duktigt. Gud vad jag älskar henne, hon är så otrolig. Nä nu fortsätta att inte göra något riktigt kul haha.

 
ANNONS
 
tussegumman

tussegumman

23 januari 2010 16:11

Gör det ont att tatuera sig. Om det skall bli något här får det bli någon liten sak på axeln eller vristen. Jag har inte bestämt mig än. Önskar dig en skön helg/Kramar Tussegumman

http://tussegumman.blogspot.com

 
Smeden

Smeden

25 januari 2010 19:13

Den där sista meningen" att inte göra" Men du gör ju kul grejer som inte minst hålla på med flicksan! Kram!

http://bengtalfred.bloggplatsen.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av bizzab - 7 januari 2014 22:57

Ja snart har det gått tre månader o än så fungerar allt bra. Julen gick jättebra, åt av det jag tyckte var gott, o i lagom portioner= härligt. Viktmässigt har jag gått ned 30 kg så jag är glad! Träningsmässigt har jag varit igång ett tag nu, kör styr...

Hej

Av bizzab - 25 november 2013 17:44

Nu har det gått 6 v sedan jag opererades o jag äter nu vanlig mat. Det som har varit jobbigast för mig är att jag många gånger tror att jag äter för mycket, vilket jag inte kan dör då mår jag inte bra! Viktmässigt sett så vägde jag mig idag o vågen v...

Av bizzab - 24 oktober 2013 17:20

Har nu gått över till mixad kost, jösses vad det smakade bra. Har ätit barnmat på burk nu sedan i tisdags och måste nu komma på bra mat som kan tillagas här hemma som fungerar bra. Äter till mellanmål knäckebröd med bredbart pålägg eller mosat ägg, j...

Av bizzab - 20 oktober 2013 13:54

Snart gått en vecka sedan jag gjorde min gbp. Äter än så länge flytande kost, vilket går bra. PÅ tisdag får jag gå över till mixad kost, ska sitta gott med annat än flytande kost. Ömmar fortfarande lite över vissa ställen i buken, men inget som stör ...

Av bizzab - 16 oktober 2013 10:01

Då var operationen gjord, den gjordes i måndags o igår  fick jag åka hem. Sovit gott i natt i min älskade säng. Det är lite jobbigt att få i sig allt vatten, men det måste gå lättare ju längre tiden går. Äter nu bara flytande kost men ack vad gott de...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se