Direktlänk till inlägg 27 januari 2010

onsdag

Av bizzab - 27 januari 2010 20:16

precis kommit hem från stallet. Tjejerna red och det gick kanon, men det är allt bra

kallt att bara stå och titta på brrrr. Flicka fick vila idag vilket var skönt, ska provrida en ny häst imorgon och på fredag, en kanon dressyrhäst, ska bli lite trevligt. Finns en så fin häst som är tillsalu, men men det är en hopphäst, vilket inte är det jag vill ha.
Hur är det med min förkylning? Dunder förkyld, nyser konstant jobbigt ja...

NU gå och duscha, luktar lite häst kan man säga haha, men det luktar gott.
Ha det gått i cybervärlden

 
ANNONS
 
Smeden

Smeden

27 januari 2010 20:46

Hundar tycker oftast om snöväder, men inte katter. Undra hur Flicka tycker om det?
Kram!

http://bengtalfred.bloggplatsen.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av bizzab - 7 januari 2014 22:57

Ja snart har det gått tre månader o än så fungerar allt bra. Julen gick jättebra, åt av det jag tyckte var gott, o i lagom portioner= härligt. Viktmässigt har jag gått ned 30 kg så jag är glad! Träningsmässigt har jag varit igång ett tag nu, kör styr...

Hej

Av bizzab - 25 november 2013 17:44

Nu har det gått 6 v sedan jag opererades o jag äter nu vanlig mat. Det som har varit jobbigast för mig är att jag många gånger tror att jag äter för mycket, vilket jag inte kan dör då mår jag inte bra! Viktmässigt sett så vägde jag mig idag o vågen v...

Av bizzab - 24 oktober 2013 17:20

Har nu gått över till mixad kost, jösses vad det smakade bra. Har ätit barnmat på burk nu sedan i tisdags och måste nu komma på bra mat som kan tillagas här hemma som fungerar bra. Äter till mellanmål knäckebröd med bredbart pålägg eller mosat ägg, j...

Av bizzab - 20 oktober 2013 13:54

Snart gått en vecka sedan jag gjorde min gbp. Äter än så länge flytande kost, vilket går bra. PÅ tisdag får jag gå över till mixad kost, ska sitta gott med annat än flytande kost. Ömmar fortfarande lite över vissa ställen i buken, men inget som stör ...

Av bizzab - 16 oktober 2013 10:01

Då var operationen gjord, den gjordes i måndags o igår  fick jag åka hem. Sovit gott i natt i min älskade säng. Det är lite jobbigt att få i sig allt vatten, men det måste gå lättare ju längre tiden går. Äter nu bara flytande kost men ack vad gott de...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se