Direktlänk till inlägg 27 januari 2010

kallt

Av bizzab - 27 januari 2010 22:57

Har precis tittat på "En sång för Martin", rätt ok faktiskt. Den fängslar en på någotvis. Tänk vad svårt om man själv skulle drabbas som anhörig, svårt.
Pratade med en kompis idag, hennes vovve har varit så duktig. Det har varit inbrott på deras gata, givetvis hade de försökt ta sig in i deras hus med, men tjuvarna hade inte räknat med att möta en liten vovve på 65 kg komma mot dem, gissa vil ka som hade lagt benen på ryggen och sprungit åt annat håll haha. Duktig vovve säger jag bara....  Förstår mig inte på detta med att ta saker från andra.
Tycker just den känslan när man sparat ihop pengar till något man verkligen vill ha, och precis när man köper den saken, är en underbar känsla och man värderar det mycket högre.
Tänk vilken underbar dag det varit idag: Roligt på jobbet med många skratt. Sonen var överlycklig då han varit och köpt nytt lego (han är en riktig sparare). Min äldsta dotter kom hem och berätta att hon haft alla rätt på engelskan och NO. Min yngsta dotter överraska mig med kaffe när jag kom hem från arbetet. Ridningen gick kanonbra för båda. Tack mina underbara barn för att ni finns, ni är verkligen mitt allt. Min man är alltid underbar med, tänk vad jag är lyckligt lottad.
Nu ska jag lösa lite korsord innan John Blund kommer till mig, får nog köra lite tidigare till arbetet i morgon, som det ser ut nu i allafall. 

Ha de bra i cybervärlden och var rädda om er

Kramisen

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av bizzab - 7 januari 2014 22:57

Ja snart har det gått tre månader o än så fungerar allt bra. Julen gick jättebra, åt av det jag tyckte var gott, o i lagom portioner= härligt. Viktmässigt har jag gått ned 30 kg så jag är glad! Träningsmässigt har jag varit igång ett tag nu, kör styr...

Hej

Av bizzab - 25 november 2013 17:44

Nu har det gått 6 v sedan jag opererades o jag äter nu vanlig mat. Det som har varit jobbigast för mig är att jag många gånger tror att jag äter för mycket, vilket jag inte kan dör då mår jag inte bra! Viktmässigt sett så vägde jag mig idag o vågen v...

Av bizzab - 24 oktober 2013 17:20

Har nu gått över till mixad kost, jösses vad det smakade bra. Har ätit barnmat på burk nu sedan i tisdags och måste nu komma på bra mat som kan tillagas här hemma som fungerar bra. Äter till mellanmål knäckebröd med bredbart pålägg eller mosat ägg, j...

Av bizzab - 20 oktober 2013 13:54

Snart gått en vecka sedan jag gjorde min gbp. Äter än så länge flytande kost, vilket går bra. PÅ tisdag får jag gå över till mixad kost, ska sitta gott med annat än flytande kost. Ömmar fortfarande lite över vissa ställen i buken, men inget som stör ...

Av bizzab - 16 oktober 2013 10:01

Då var operationen gjord, den gjordes i måndags o igår  fick jag åka hem. Sovit gott i natt i min älskade säng. Det är lite jobbigt att få i sig allt vatten, men det måste gå lättare ju längre tiden går. Äter nu bara flytande kost men ack vad gott de...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se