Direktlänk till inlägg 28 januari 2010

frissan idag

Av bizzab - 28 januari 2010 21:40

Jaha då har man varit hos frisören idag, kändes skönt att bli av med 15 cm av håret och färgning blev det med. Nu på kvällen har jag varit och ridit lite markarbet, har nog inte ridit en så envis häst på länge som jag hade ikväll. Träningsvärken kommer komma imorgon, hjälp vad jag fick arbeta med honom, men han är så snäll lille korven som jag kallar honom.
Jösses vad snö det hade kommit inatt, höll på att sätta bilen 2 gånger när jag skulle till arbetet, var inte så lätt att komma fram till patienterna heller haha. Jag fick en så fin fågelholk, ska bli så roligt att sätta upp den. Skönt att det är fredag i morgon o en ledig helg, är inte rikitigt kurant känner jag. I morgonkväll blir det stallet som vanligt, blir dressyr ridning.

Lyssnar på tv.n nu, fy vad hemskt det är det som har hänt i Haiti, skulle vilja åka över och arbeta för att hjälpa dessa stackars människor.
Nu blir det dusch, sedan blir det sängen för mig tror jag

Ha det gott och var rädda om er ute i cybervärlden.

 
ANNONS
 
Smeden

Smeden

29 januari 2010 19:35

Synd jag gillar långt hår!
Jag har skrivit till Lälkare utan gränser och erbjudit min hjälp i Haiti men har inte fått något svar ännu.
Kramis!

http://bengtalfred.bloggplatsen.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av bizzab - 7 januari 2014 22:57

Ja snart har det gått tre månader o än så fungerar allt bra. Julen gick jättebra, åt av det jag tyckte var gott, o i lagom portioner= härligt. Viktmässigt har jag gått ned 30 kg så jag är glad! Träningsmässigt har jag varit igång ett tag nu, kör styr...

Hej

Av bizzab - 25 november 2013 17:44

Nu har det gått 6 v sedan jag opererades o jag äter nu vanlig mat. Det som har varit jobbigast för mig är att jag många gånger tror att jag äter för mycket, vilket jag inte kan dör då mår jag inte bra! Viktmässigt sett så vägde jag mig idag o vågen v...

Av bizzab - 24 oktober 2013 17:20

Har nu gått över till mixad kost, jösses vad det smakade bra. Har ätit barnmat på burk nu sedan i tisdags och måste nu komma på bra mat som kan tillagas här hemma som fungerar bra. Äter till mellanmål knäckebröd med bredbart pålägg eller mosat ägg, j...

Av bizzab - 20 oktober 2013 13:54

Snart gått en vecka sedan jag gjorde min gbp. Äter än så länge flytande kost, vilket går bra. PÅ tisdag får jag gå över till mixad kost, ska sitta gott med annat än flytande kost. Ömmar fortfarande lite över vissa ställen i buken, men inget som stör ...

Av bizzab - 16 oktober 2013 10:01

Då var operationen gjord, den gjordes i måndags o igår  fick jag åka hem. Sovit gott i natt i min älskade säng. Det är lite jobbigt att få i sig allt vatten, men det måste gå lättare ju längre tiden går. Äter nu bara flytande kost men ack vad gott de...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se