Direktlänk till inlägg 29 januari 2010

helg

Av bizzab - 29 januari 2010 21:13

Nu är det helg, varit i stallet och ridit ett dressyrpass, på en väldigt underbar häst. Han var så underbar, Flicka fick vila idag min lilla svarta stumpa.
Ute har det snöat hela dagen, stora fina flingor har dalat från himlen, ja det vore ju konstigt om de dalade nedifrån haha. I helgen är det inget planerat, blir mys med familjen. Ute är det bara -14 grader.

Blev så glad för min moster fick åka hem idag, nu ska hon bara åka in när hon ska få cellgifter, älskar hennes jävlarinamma känsla . Hon har nu tappat mycket av håret, men hennes underbara inställning är det är bara hår, det växer ut igen, och det viktigaste är att bli frisk. Visst blir det lite mycket ibland då jag inom mitt arbete jobbar med många cancer-patienter. När jag tänker på mitt arbete så kan jag bara säga att jag skulle aldrig byta bort det mot något annat, för vad jag älskar mitt arbete. Tycker det är så roligt och givande, visst finns det patienter som etsar sig fast i minnet.

Nä nu ska det bli dusch och fredags mys.
Kram på er i cybervärlden

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av bizzab - 7 januari 2014 22:57

Ja snart har det gått tre månader o än så fungerar allt bra. Julen gick jättebra, åt av det jag tyckte var gott, o i lagom portioner= härligt. Viktmässigt har jag gått ned 30 kg så jag är glad! Träningsmässigt har jag varit igång ett tag nu, kör styr...

Hej

Av bizzab - 25 november 2013 17:44

Nu har det gått 6 v sedan jag opererades o jag äter nu vanlig mat. Det som har varit jobbigast för mig är att jag många gånger tror att jag äter för mycket, vilket jag inte kan dör då mår jag inte bra! Viktmässigt sett så vägde jag mig idag o vågen v...

Av bizzab - 24 oktober 2013 17:20

Har nu gått över till mixad kost, jösses vad det smakade bra. Har ätit barnmat på burk nu sedan i tisdags och måste nu komma på bra mat som kan tillagas här hemma som fungerar bra. Äter till mellanmål knäckebröd med bredbart pålägg eller mosat ägg, j...

Av bizzab - 20 oktober 2013 13:54

Snart gått en vecka sedan jag gjorde min gbp. Äter än så länge flytande kost, vilket går bra. PÅ tisdag får jag gå över till mixad kost, ska sitta gott med annat än flytande kost. Ömmar fortfarande lite över vissa ställen i buken, men inget som stör ...

Av bizzab - 16 oktober 2013 10:01

Då var operationen gjord, den gjordes i måndags o igår  fick jag åka hem. Sovit gott i natt i min älskade säng. Det är lite jobbigt att få i sig allt vatten, men det måste gå lättare ju längre tiden går. Äter nu bara flytande kost men ack vad gott de...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se