Direktlänk till inlägg 31 januari 2010

helgen över

Av bizzab - 31 januari 2010 18:18

söndag igen, helgen går så fort, redan måndag imorgon. Jobbar nästa helg, det blir väl bra. Igår läste jag boken "14 år och till salu", den boken berörde mig så mycket. Tänk vad unga tjejer kan bli utsatta för, rekomenderar verkligen den boken.
Har idag börjat läsa en annan bok, har kommit in en fas då jag återigen börjat tycka om att läsa böcker. Det är verkligen avkopplande, min svägerska tycker jag ska börja lyssna på ljudböcker, men jag tycker om att ligga och läsa en god bok.
Ute är det kallt -20 grader, finns det då något mera mysigare än krypa ned i sängen,höja huvudändan,  fotändan, dricka varmt the och läsa en bra bok = underbart. Bizzan ligger i min mans säng och snarkar.

HA det gott

 
ANNONS
 
Smeden

Smeden

1 februari 2010 19:59

Jo det låter väl härligt i vintervädret med säng och bok.
Undrar om det är böcker som facinerar män? Bara titeln säger ju inte så mycket! Kram!

http://bengtalfred.bloggplatsen.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av bizzab - 7 januari 2014 22:57

Ja snart har det gått tre månader o än så fungerar allt bra. Julen gick jättebra, åt av det jag tyckte var gott, o i lagom portioner= härligt. Viktmässigt har jag gått ned 30 kg så jag är glad! Träningsmässigt har jag varit igång ett tag nu, kör styr...

Hej

Av bizzab - 25 november 2013 17:44

Nu har det gått 6 v sedan jag opererades o jag äter nu vanlig mat. Det som har varit jobbigast för mig är att jag många gånger tror att jag äter för mycket, vilket jag inte kan dör då mår jag inte bra! Viktmässigt sett så vägde jag mig idag o vågen v...

Av bizzab - 24 oktober 2013 17:20

Har nu gått över till mixad kost, jösses vad det smakade bra. Har ätit barnmat på burk nu sedan i tisdags och måste nu komma på bra mat som kan tillagas här hemma som fungerar bra. Äter till mellanmål knäckebröd med bredbart pålägg eller mosat ägg, j...

Av bizzab - 20 oktober 2013 13:54

Snart gått en vecka sedan jag gjorde min gbp. Äter än så länge flytande kost, vilket går bra. PÅ tisdag får jag gå över till mixad kost, ska sitta gott med annat än flytande kost. Ömmar fortfarande lite över vissa ställen i buken, men inget som stör ...

Av bizzab - 16 oktober 2013 10:01

Då var operationen gjord, den gjordes i måndags o igår  fick jag åka hem. Sovit gott i natt i min älskade säng. Det är lite jobbigt att få i sig allt vatten, men det måste gå lättare ju längre tiden går. Äter nu bara flytande kost men ack vad gott de...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se