Alla inlägg under januari 2010

Av bizzab - 3 januari 2010 17:28

Ja då har man kommit hem från arbetet, är så fruktansvärt trött. Arbetade kväll igår och kunde självklart inte somna när jag kom hem. Sista gången jag tittade på kl var 03.46 måste somnat strax efter det för sedan ringde kl 05.45 oh vad livet är underbart dessa dagar. Men nu är arbetet klart och jag är nu ledig i morgon.

Idag har det varit kallt ute -16 grader brrr. Funderar om jag ska ta lite varmt te så att jag får upp värmen inombords.

Kram

ANNONS
Av bizzab - 2 januari 2010 12:52

Ute skiner det och minus 8 grader, jättefin vinterdag. Själv ska jag i väg och arbeta medans resten av familjen skall åka iväg till jätteroliga backar och åka pulka, skulle vilja åka med men så är det när man jobbar inom vården.
Nu på morgonen har jag löst melodikrysset och det var så lätt idag, sedan storstädade vi hela huset så det blev fint igen haha.

Ha en skön lördag och var rädda om er.

Kramisen

ANNONS
Av bizzab - 1 januari 2010 18:20

Då har det nya året börjat, vilken fin dag det har varit. Snöat hela dagen lång, synd bara att inte solen har tittat fram för då hade det varit så fint. Det blev en lyckad kväll, igår  det nya året firades in med mina syskon med familjer. Vid kl 00.30 kopplade vi upp hundarna och gick en promenad, det var en helt underbar natt. Hundarna fick springa lösa och leka, det är så skönt att alla hundarna kommer så bra överens. Saknaden av Fideli gjorde sig påmind då min syster har systern till Flisan och brodern har hennes halvsyster men så är livets gång.

Inga nyårslöften avgavs då jag inte kan hålla dessa, haha.
Men det finns saker som man kan sätta upp som skall nås under 2010.

En sak som jag också hatar är faktiskt dessa förbannade smälllare som skall skjutas,det är väl ok att skjuta vid 00 slaget men varför skall de skjuta hela dagen för och dagen efter. Dessa djur som är skotträdda har ett helvete, min bror får ge sin hund lugnande medel för att hunden skall överhuvudtaget fungera.

Nu skall jag gå på en långpromenad

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6
7
8 9 10
11
12
13
14
15
16
17
18 19
20
21
22
23
24
25
26 27 28 29
30
31
<<< Januari 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ bizzan med Blogkeen
Följ bizzan med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se