Direktlänk till inlägg 8 februari 2010

Måndag

Av bizzab - 8 februari 2010 12:47

Är ledsen idag, gråten sitter i halsen men jag släpper inte fram den. Idag skulle lilla Fideli blivit 12 år, ska gå upp till hennes kullsyster idag med ett litet hundben och ett grisöra. Har tänt ett litet ljus på Fidelis grav och det brinner så klart för henne, min lilla stumpa.
Är ledig idag har jobbat helgen, så det känns skönt att vara ledig. Sitter i fönstret och tittar på fåglarna som äter som galningar från fågelbordet haha, det är rikigt roligt att titta på.  Vissa fåglar flyger in under häcken som skydd medans skatorna nästan jagar varandra haha. Ikväll ska jag åka till min moster med en liten bukett med tulpaner. Hon har nu tappat allt hår, men vilka fina peruker det finns. Hon skall få cellgifter igen på fredag, värdena hade gått ned lite men som sagt hon ger inte upp.
Nu ska jag gå och hänga upp tvätt och sedan ställa mig och stryka.

Ta och ge de andra du möter i världen med leende så kanske du gör någon glad.
Kramisen

 
ANNONS
 
Smeden

Smeden

8 februari 2010 18:57

Det är hemskt när man inte kan gråta när man behöver det!
Men det är tur att de trösterika fåglarna finns som man kan sitta och titta på! Kram!

http://bengtalfred.bloggplatsen.se

 
Smeden

Smeden

12 februari 2010 19:22

Önskar dig en fin helg med en hjärtlig Alla hjärtans dag!
Kram!

http://bengtalfred.bloggplatsen.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av bizzab - 7 januari 2014 22:57

Ja snart har det gått tre månader o än så fungerar allt bra. Julen gick jättebra, åt av det jag tyckte var gott, o i lagom portioner= härligt. Viktmässigt har jag gått ned 30 kg så jag är glad! Träningsmässigt har jag varit igång ett tag nu, kör styr...

Hej

Av bizzab - 25 november 2013 17:44

Nu har det gått 6 v sedan jag opererades o jag äter nu vanlig mat. Det som har varit jobbigast för mig är att jag många gånger tror att jag äter för mycket, vilket jag inte kan dör då mår jag inte bra! Viktmässigt sett så vägde jag mig idag o vågen v...

Av bizzab - 24 oktober 2013 17:20

Har nu gått över till mixad kost, jösses vad det smakade bra. Har ätit barnmat på burk nu sedan i tisdags och måste nu komma på bra mat som kan tillagas här hemma som fungerar bra. Äter till mellanmål knäckebröd med bredbart pålägg eller mosat ägg, j...

Av bizzab - 20 oktober 2013 13:54

Snart gått en vecka sedan jag gjorde min gbp. Äter än så länge flytande kost, vilket går bra. PÅ tisdag får jag gå över till mixad kost, ska sitta gott med annat än flytande kost. Ömmar fortfarande lite över vissa ställen i buken, men inget som stör ...

Av bizzab - 16 oktober 2013 10:01

Då var operationen gjord, den gjordes i måndags o igår  fick jag åka hem. Sovit gott i natt i min älskade säng. Det är lite jobbigt att få i sig allt vatten, men det måste gå lättare ju längre tiden går. Äter nu bara flytande kost men ack vad gott de...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se