Direktlänk till inlägg 15 februari 2010

ny vecka

Av bizzab - 15 februari 2010 12:52

idag är det som alla vet måndag och barnen har sportlov, skönt för dom. Själv ska jag snart iväg och arbeta kväll, men min man har semester denna vecka. Skönt för sonen som då slipper gå till fritids. Är precis färdig med strykningen av kläderna, nu väntar jag bara på att maskinen ska bli klar så jag kan hänga upp kläderna på tork. Funderar på att göra om i tvättstugan, har massor med hyllor vilket är bra, men vill ha ett annat system, vet bara inte hur, får kolla på IKEA om de har något bra system.
Min man står nu och gör mat, gott i gott.

Ha de

 
ANNONS
 
Smeden

Smeden

15 februari 2010 19:16

Det är väl härligt att ha en man som fixar maten.
Synd att ska arbeta när barnen har lov. Kram!

http://bengtalfred.bloggplatsen.se

 
Ingen bild

?

16 februari 2010 18:53

´kul för dom vi har sportlov nästa vecka

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av bizzab - 7 januari 2014 22:57

Ja snart har det gått tre månader o än så fungerar allt bra. Julen gick jättebra, åt av det jag tyckte var gott, o i lagom portioner= härligt. Viktmässigt har jag gått ned 30 kg så jag är glad! Träningsmässigt har jag varit igång ett tag nu, kör styr...

Hej

Av bizzab - 25 november 2013 17:44

Nu har det gått 6 v sedan jag opererades o jag äter nu vanlig mat. Det som har varit jobbigast för mig är att jag många gånger tror att jag äter för mycket, vilket jag inte kan dör då mår jag inte bra! Viktmässigt sett så vägde jag mig idag o vågen v...

Av bizzab - 24 oktober 2013 17:20

Har nu gått över till mixad kost, jösses vad det smakade bra. Har ätit barnmat på burk nu sedan i tisdags och måste nu komma på bra mat som kan tillagas här hemma som fungerar bra. Äter till mellanmål knäckebröd med bredbart pålägg eller mosat ägg, j...

Av bizzab - 20 oktober 2013 13:54

Snart gått en vecka sedan jag gjorde min gbp. Äter än så länge flytande kost, vilket går bra. PÅ tisdag får jag gå över till mixad kost, ska sitta gott med annat än flytande kost. Ömmar fortfarande lite över vissa ställen i buken, men inget som stör ...

Av bizzab - 16 oktober 2013 10:01

Då var operationen gjord, den gjordes i måndags o igår  fick jag åka hem. Sovit gott i natt i min älskade säng. Det är lite jobbigt att få i sig allt vatten, men det måste gå lättare ju längre tiden går. Äter nu bara flytande kost men ack vad gott de...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se