Alla inlägg under februari 2010

Av bizzab - 15 februari 2010 22:39

äntligen hemma efter denna förbannade kväll, fy fan säger jag bara.

Roligt är ju att det blev guld i os, det var ju bra. Nu sova är så förbannad så det bästa är väl att lägga sig och sova. Grrrrrrrrrrrrrrrr

ANNONS
Av bizzab - 15 februari 2010 12:52

idag är det som alla vet måndag och barnen har sportlov, skönt för dom. Själv ska jag snart iväg och arbeta kväll, men min man har semester denna vecka. Skönt för sonen som då slipper gå till fritids. Är precis färdig med strykningen av kläderna, nu väntar jag bara på att maskinen ska bli klar så jag kan hänga upp kläderna på tork. Funderar på att göra om i tvättstugan, har massor med hyllor vilket är bra, men vill ha ett annat system, vet bara inte hur, får kolla på IKEA om de har något bra system.
Min man står nu och gör mat, gott i gott.

Ha de

ANNONS
Av bizzab - 14 februari 2010 22:55

Söndag och det är alla hjärtans dag. Ute har det varit en underbar dag, kallt lätt snöfall och sol, kunde inte vara vackrare. Har varit hemma hos svärmor och sedan hon min mamma och pappa. Själv fick jag ett jättefint halsband av min man, det var otroligt fint.
Äntligen har os startat upp, vilket är trevligt. Synd att det gått lite si och så för skidåkarna.

Av bizzab - 8 februari 2010 12:47

Är ledsen idag, gråten sitter i halsen men jag släpper inte fram den. Idag skulle lilla Fideli blivit 12 år, ska gå upp till hennes kullsyster idag med ett litet hundben och ett grisöra. Har tänt ett litet ljus på Fidelis grav och det brinner så klart för henne, min lilla stumpa.
Är ledig idag har jobbat helgen, så det känns skönt att vara ledig. Sitter i fönstret och tittar på fåglarna som äter som galningar från fågelbordet haha, det är rikigt roligt att titta på.  Vissa fåglar flyger in under häcken som skydd medans skatorna nästan jagar varandra haha. Ikväll ska jag åka till min moster med en liten bukett med tulpaner. Hon har nu tappat allt hår, men vilka fina peruker det finns. Hon skall få cellgifter igen på fredag, värdena hade gått ned lite men som sagt hon ger inte upp.
Nu ska jag gå och hänga upp tvätt och sedan ställa mig och stryka.

Ta och ge de andra du möter i världen med leende så kanske du gör någon glad.
Kramisen

Av bizzab - 1 februari 2010 21:04

Då har en ny vecka börjat. Jobbat hela dagen och jag har varit trött kunde inte sova inatt   men så är det ju ibland. Ska snart lägga mig och läsa lite.
Tittade lite på smileysarna man kunde sätta in på bloggen vissa gav mig ett litet leende som typ dessa:               

Sjukt jag vet men jag är trött och då får man lite barnslig humor i allafall jag.

Men nu var det just det:
God Natt

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22 23 24 25 26
27
28
<<< Februari 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ bizzan med Blogkeen
Följ bizzan med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se